☰ MENU
Goossens Wonen en Slapen

Bedden

Een bron van energie

Genieten van het leven gaat zo veel beter met een goede nachtrust!
Daarom wil je natuurlijk het mooiste, meest comfortabele bed dat alles biedt wat jouw lichaam nodig heeft.
Voor iedereen is een goede slaap zeker essentieel.

Lees meer

Een bed is een veilige, comfortabele plek om in te dromen en om energie op te doen voor de volgende dag.Woonmall Alexandrium biedt wel 20 verschillende beddenwinkels vol slaapcomfort en advies.

Een persoonlijke keus

De keuze van een bed is heel persoonlijk: elk mens heeft verschillende behoeften en slaapgewoontes. Elk lichaam rust op zijn eigen manier uit. Vandaar dat Woonmall Alexandrium honderden bedden, matrassen, kussens, dekens en andere slaapartikelen biedt in 55 woonwinkels. Budget bedden, duurzame bedden, design bedden, boxsprings,
kinderbedden, peuterbedden, hoogslapers en stapelbedden: slaapcomfort voor iedereen! Eindelijk slapen zonder rugpijn, in jouw eigen stijl of met een aangepast bedsysteem; Woonmall Alexandrium maakt het mogelijk.

Stel slaapcomfort niet uit

Woonmall Alexandrium is zeven dagen per week geopend, ook op vrijdagavond. Voor advies over een nieuw bed, beter matras of het perfecte hoofdkussen kom je langs bij één van de vele beddenwinkels van het winkelcentrum. Kies nu voor comfort en geluk, maak er een gezellig dagje uit van in het veelzijdige Woonmall Alexandrium.

Lees minder
Bosch Bedding
Kastenstudio Maatmeubel
Auping Plaza
De Spits Interieurstudio
Victus beds
Swiss Sense
Trendhopper
Riviera Maison
Luxurybeds Rotterdam
Living Comfort
Sanders Meubelstad
Haco wonen en slapen
Beter Bed
Morgana
Sofa Home
Tempur
Luxebedden