Woonmall Alexandrium
Watermanweg 37a
3067 GA Rotterdam
06 81846159

Even een pauze tijdens het winkelen? Neem dan plaats op het gezellige terras van Cool ’n Cold. Bij de beste ijssalon van Rotterdam vind je niet alleen het lekkerste ijs van Rotterdam, maar kan je ook terecht voor een hapje eten en iets te drinken, zowel aan tafel als voor onderweg. Hongerig geworden? Kom dan snel een keer langs!

De beste ijssalon van Rotterdam

Cool ’n Cold is al jaren de favoriete ijssalon van Rotterdam. Met ruim 24 smaken ijs heb jij meer dan genoeg keuze. Witte chocolade, stroopwafel, snickers of appeltaartijs, niet is te gek. De enthousiaste medewerkers maken van elk ijsje een feest en toveren elke keer weer een glimlach op je gezicht.

Een uitgebreide kaart

Zijn 24 verschillende smaken ijs voor jou nog niet genoeg? Niet getreurd! Bij Cool ’n Cold vind je ook de lekkerste belegde broodjes, hamburgers, drankjes en snacks. Neem plaats aan één van de tafeltjes of neem jouw broodje mee tijdens het winkelen. Je dagje winkelen is niet compleet zonder een ijskoude versnapering van de beste ijssalon in Rotterdam!

Cool ’n Cold in Woonmall Alexandrium

De lekkerste ijsjes en snacks vind je op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Al jaren lang is Cool ’n Cold één van de favoriete horecagelegenheden in Woonmall Alexandrium. Met een uitgebreide kaart, gezellige medewerkers en regelmatig leuke acties zit jij hier altijd goed!

Vergeet na jouw lunchpauze niet om onze vele woonwinkels te ontdekken en uitgebreid inspiratie op te doen tussen de meest unieke collecties. Of je nu op zoek bent naar een industrieel, modern of klassiek interieur, je vindt alles voor jouw interieur. Dankzij de wisselende collecties is geen dag hetzelfde bij Woonmall Alexandrium. Ben jij ook toe aan een frisse wind door jouw interieur? Kom dan een keer langs bij Woonmall Alexandrium en laat je verrassen. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.