Woonmall Alexandrium
Watermanweg 111
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Warme kleuren, stijlvolle meubels en verrassende accessoires zijn typerend voor Nano Interieur. Ben jij op zoek naar unieke tafels, kasten en lampen of zoek jij alleen een bijzondere sfeermaker voor in jouw interieur? Dan ben jij hier helemaal aan het juiste adres. Jij vindt hier namelijk een unieke collectie met meubels die je nergens anders zult vinden.

Een uniek interieur shop je bij Nano Interieur

Met een Nano meubel haal jij met volle zekerheid een uniek stuk in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oude Chinese sidetable? Eén in zijn soort en absoluut nergens anders te vinden. Zo heb jij altijd een item in huis waar jij iedereen over kan en mag vertellen.

Wat je verder nog zal opvallen aan de collectie is de rust die deze uitstraalt. Dit zorgt er ook weer voor dat je zelf met verschillende woonaccessoires jouw interieur naar wens kunt aanpassen.

Ambachtelijke meubelmakers

Het grootste gedeelte van de meubels van Nano Interieur wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze geproduceerd. Doordat een groot gedeelte zelf geproduceerd en geïmporteerd wordt zijn de mogelijkheden onbeperkt. Kleur, maat, stijl en vormgeving. Elke woonwens kan gerealiseerd worden. Daarnaast is het aanbod elke keer weer anders, door de wisselende unieke items in het aanbod.

Persoonlijk interieuradvies

Is de woonsfeer van Nano Interieur helemaal jouw ding, maar wil jij eigenlijk nog wel ondersteund worden bij de invoeging in jouw eigen interieur? Geen probleem! Bij Nano Interieur ben je namelijk ook aan het juiste adres voor een persoonlijk en passend interieuradvies van de eigen interieuradviseurs.

Nano Interieur in Woonmall Alexandrium

Nano Interieur in Rotterdam is gevestigd op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier kan je de unieke collectie bekijken en terecht met al jouw vragen. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen collectie. Voor een gezellig dagje woonshoppen ben je hier dan ook aan het juiste adres! Zien wij jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.