Woonmall Alexandrium
Watermanweg 17
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Ben jij op zoek naar een uniek item voor in jouw interieur? Rofra Home biedt een uitgebreid en uniek assortiment aan meubelen en woonaccessoires uit alle hoeken van de wereld. De unieke collectie is exclusief voor en door Rofra Home samengesteld met meubelen uit alle windstreken. Daarnaast beschikken zij ook over een gigantisch aanbod aan Hollandse kwaliteitsmeubelen die in eigen beheer geproduceerd worden. Bij Rofra in Rotterdam zit je altijd goed!

Made in Holland

Al meer dan 40 jaar is Rofra Home bezig met het ontwerpen, inkopen en produceren van uiteenlopende meubels en toffe woonaccessoires. Merendeels van deze meubelen wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze geproduceerd, in Nederland wel te verstaan. In de eigen meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij kunnen alle woonwensen gerealiseerd worden. Hierdoor kunnen veel meubels ook naar wens aangepast worden. Ideaal voor als jij jouw meubelen net even anders wilt!

Unieke meubelen voor een goede prijs

De Rofra collectie bestaat uit unieke meubelen die in elk interieur zouden passen. Door het gebruik te maken van unieke items is het aanbod aan Rofra meubelen elke week weer anders. Ondanks deze exclusiviteit zijn alle meubelen toch eerlijk geprijsd. Jij betaalt dus nooit teveel voor een uniek interieur!

Rofra Home in Rotterdam

Je vindt Rofra Home Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de showroom kan je terecht met al jouw vragen en nemen de woonexperts alle tijd om jou een passend en persoonlijk advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie worden alle mogelijkheden met je doorgenomen.

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de stijlvolle showroom van Rofra Home Rotterdam, nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen unieke en inspirerende collectie. Voor een gezellig dagje weg ben jij bij Woonmall Alexandrium dan ook helemaal aan het juiste adres. Doe wooninspiratie op en neem tussendoor een welverdiende pauze bij één van de horecagelegenheden. Zien wij jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.