Al lid van ons klantenpanel?

Wij vinden het belangrijk dat Woonmall Alexandrium zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van onze gasten. Daarom zijn we op zoek naar bezoekers die hun mening met ons willen delen in ons klantenpanel.

Zo help je ons én maak je kans op een wooncheque t.w.v. € 100,–

De leden van ons klantenpanel ontvangen eens per 2 maanden een korte vragenlijst met vragen over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan onze events, communicatie en decoratie. Aan de hand van de uitslag van deze enquête kunnen wij de ervaring voor onze gasten steeds verder verbeteren. Het is daarom ook belangrijk dat wij ook jouw mening hierin horen zodat we die kunnen meenemen in onze verbeteringen.

Na elk onderzoek maak je kans op de wooncheque t.w.v. € 100,– . Meedoen is heel eenvoudig. ga naar right.nl/alexandrium en schrijf jezelf in. Wil je niet meer meedoen? Geen probleem. Je kan jezelf op elk moment weer afmelden.

Meer nieuws

Keuken Inspiratie: Verfris Je Keuken met Deze Stijlvolle Ideeën

Ontdek keukeninspiratie en geef je keuken een frisse uitstraling met deze stijlvolle ideeën! Van moderne ontwerpen en kleurrijke accenten tot slimme verlichting en duurzame materialen, vind hier inspiratie voor jouw droomkeuken. Laat ons weten welke ideeën jij gaat proberen in jouw keuken!

Zomer Inspiratie: Verfris Je Huis met Deze Stijlvolle Ideeën

Verfris je huis met deze stijlvolle zomerse ideeën! Ontdek hoe je levendige accenten, lichte stoffen en bloemen en planten kunt toevoegen voor een vrolijke uitstraling. Maak ook van je tuin een zomerse oase en geniet van verfrissende drankjes en zomerse tafeldecoraties. Laat je inspireren en creëer deze zomer een ontspannen en sfeervolle omgeving in je huis!

Waarom is Woonmall Alexandrium de ultieme woonwinkel?

Bezoek Woonmall Alexdarium in Rotterdam voor een uitgebreide collectie stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ontvang deskundig advies en ontdek topmerken voor uw interieur.

Ontdek Slaapkamer Inspiratie bij Woonmall Alexandrium

Transformeer uw slaapkamer met inspiratie van Woonmall Alexdarium in Rotterdam. Ontdek topmerken bedden zoals Auping, Swiss Sense, Beter Bed en Tempur. Bezoek ons vandaag!

Woonkamer Inspiratie: Ideeën om je Ruimte te Vergroten

Inspiratie voor je woonkamer: creëer een blikvanger, kies kleuren, gebruik multifunctionele meubels, en voeg verlichting toe voor een stijlvolle ruimte. Lees er meer over!

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.