Slapen

Genieten van het leven gaat zo veel beter met een goede nachtrust!
Daarom wil je natuurlijk het mooiste, meest comfortabele bed dat alles biedt wat jouw lichaam nodig heeft.
Voor iedereen is een goede slaap zeker essentieel.

Een bed is een veilige, comfortabele plek om in te dromen en om energie op te doen voor de volgende dag. Woonmall Alexandrium biedt wel 20 verschillende beddenwinkels vol slaapcomfort en advies.

Een persoonlijke keus

De keuze van een bed is heel persoonlijk: elk mens heeft verschillende behoeften en slaapgewoontes. Elk lichaam rust op zijn eigen manier uit. Vandaar dat Woonmall Alexandrium honderden bedden, matrassen, kussens, dekens en andere slaapartikelen biedt in 55 woonwinkels. Budget bedden, duurzame bedden, design bedden, boxsprings,
kinderbeddenpeuterbeddenhoogslapers en stapelbedden: slaapcomfort voor iedereen! Eindelijk slapen zonder rugpijn, in jouw eigen stijl of met een aangepast bedsysteem; Woonmall Alexandrium maakt het mogelijk.

Stel slaapcomfort niet uit

Woonmall Alexandrium is zeven dagen per week geopend, ook op vrijdagavond. Voor advies over een nieuw bed, beter matras of het perfecte hoofdkussen kom je langs bij één van de vele beddenwinkels van het winkelcentrum. Kies nu voor comfort en geluk, maak er een gezellig dagje uit van in het veelzijdige Woonmall Alexandrium.

New in slaapkamer

28 februari 2023

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend

Lees meer

Voorjaarstrend 2023: Color Vibe

Sportieve strepen, blokken, cirkels en ribbels creëren een modern en levendig interieur. Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

Lees meer

30 december 2022

Najaarstrend: green wellness

Voor een gezonde en gelukkige lifestyle is een rustgevend interieur een goed startpunt. Ontdek de kracht van groen.

Lees meer

Winkels met inrichting, indeling en het organiseren, voor de slaapkamer

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top