Badkamer

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer of nieuw sanitair in Rotterdam? Dan ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende woon-, keuken-, of badkamerwinkels en sanitairwinkels, en dat onder één dak! Kom langs en laat u inspireren door de verschillende woonwinkels!

Badkamerwinkels en sanitairwinkels in Rotterdam

Bij Woonmall Alexandrium bieden 55 woonwinkels jou alles voor in huis, waaronder badkamers en sanitair. Stap bijvoorbeeld eens binnen bij KVIK of Grando Keukens & Bad, of laat je verrassen door het luxe bad assortiment van T&O Living. De ervaren en deskundige medewerkers van deze woonwinkels kunnen jou gepast advies geven en kijken samen met jou naar de beste oplossing. Een nieuwe badkamer uitkiezen is namelijk een persoonlijk proces. Jij hebt namelijk ook eisen en wensen met betrekking tot jouw badkamer in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan ruimte, indeling, materiaal en voorzieningen. Maar een badkamer dient natuurlijk ook een prettige plek te zijn en helemaal bij jou te passen. Bij Woonmall Alexandrium vind jij de badkamer en het sanitair in Rotterdam dat helemaal bij jou past.

Verschillende stijlen sanitair in Rotterdam

Je bent dagelijks te vinden in jouw badkamer. Daarom is het ook fijn als deze van alle gemakken is voorzien en voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grote of dubbele wasbak, een heerlijk ligbad of een ruime douchecabine. Of misschien ga jij toch op zoek naar simpel sanitair in Rotterdam.

Denk ook aan welke sfeer je wilt creëren en welke stijl jouw badkamer moet hebben. Jouw badkamer in Rotterdam is immers ook een plek van rust en ontspanning. Een verkwikkende douche in de ochtend of een rustgevend bad na een lange werkdag helpen jou om de dag een stuk makkelijker door te komen. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog veel meer sanitair in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld eens aan een aangepast toilet, een verwarmde spiegel en stijlvolle betegeling op de muur. Allemaal luxe die jouw badkamer een echte wow-factor geven. De badkamerwinkels in Rotterdam bij Woonmall Alexandrium bieden een verscheidenheid aan sanitair en zelfs complete badkamers in Rotterdam.

Laat je adviseren door deskundige medewerkers

Ben jij op zoek naar een badkamer of sanitair in Rotterdam? Dan wil je natuurlijk wel goed geholpen worden voordat je overhaaste beslissingen maakt. Vraag in onze badkamerwinkels daarom gerust om advies over materialen, gebruik van bepaalde producten en de levering van badkamers en sanitair in Rotterdam. De deskundige medewerkers vertellen jou vol trots over hun producten en services en helpen jou om een verstandige keuze te maken.

Badkamer winkels in Woonmall Alexandrium

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.