Eten en drinken

Bij Woonmall Alexandrium kun je niet alleen onbeperkt inspiratie opdoen en de leukste meubels en woonaccessoires shoppen, maar je kan ook even helemaal tot rust komen met een hapje en een drankje in één van onze horecagelegenheden. Met een goed gevulde maag kan je vervolgens weer op zoek naar de leukste items voor in huis!

Even helemaal tot rust komen tijdens het shoppen of een avondje gezellig uit eten met vrienden of familie? Dan zit je bij restaurant Asia in Rotterdam helemaal goed!
Even een pauze tijdens het winkelen? Neem dan plaats op het gezellige terras van Mall's Delight. Bij de beste ijssalon van Rotterdam vind je niet alleen het lekkerste ijs van Rotterdam.
Kom genieten van een totaal nieuw mediterraan concept bij Josefine Flowers Lunch Lifestyle! Heerlijk mediterraan eten gecombineerd met de leukste woondecoraties en accessoires.
Voor de lekkerste Surinaamse gerechten zit u bij Chinny’s lunchroom in Rotterdam helemaal goed! Chinny is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken.

Lunch, koffiepauze of lekker dineren?

Ga je voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere Surinaamse maaltijd, mediterrane tosti’s of voor de Aziatische keuken? Waar je ook zin in hebt, bij Woonmall Alexandrium vind je altijd iets lekkers voor het juiste moment van de dag. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Surinaamse maaltijd of broodje bij Chinny’s lunchroom of haal een lekker ijsje of heerlijke cannoli bij Mall’s Delight.  Een heerlijke lunch bij Woonmall Alexandrium is niet alleen goed om weer even tot rust te komen, maar kan ook voor nieuwe inspiratie zorgen!

Heerlijk uit eten bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium ben je niet alleen aan het juiste adres voor een snelle hap, ook voor een uitgebreid diner kan je bij ons terecht. Bij Restaurant Asia ben je van harte welkom om de Aziatische keuken te proeven.  Ze zijn hier gespecialiseerd in de Chinese en Japanse keuken. Om te smullen!

Kom tot rust in Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 55 woonwinkels onder één dak. In onze woonwinkels is echt alles te vinden voor jouw interieur. Van de mooiste banken en stoelen tot een nieuwe keuken of badkamer. De mooiste meubels, woonaccessoires en woontips vind je bij Woonmall Alexandrium. Daarnaast inspireren wij jou graag met de laatste trends op het gebied van wonen op de verschillende gestijlde podia door de woonmall heen.

Toe aan een pauze? Bezoek dan één van de restaurants in Woonmall Alexandrium. In Woonmall Alexandrium kan je een heerlijk hapje eten en drinken tijdens een welverdiende break!

Horeca bij Woonmall Alexandrium

Je vindt onze horecagelegenheden verspreid door de hele woonmall. Bezoek Josefine Flowers Lunch Lifestyle en Mall’s Delight op de begane grond, Restaurant Asia op de eerste verdieping of Chinny’s lunchroom aan het water, bij de ingang van Woonmall Alexandrium. Met het overheerlijke eten in Woonmall Alexandrium kan je er weer even tegenaan!

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer. 

Altijd on trend met onze nieuwsbrief

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.