Woonmall Alexandrium
Watermanweg 3
3067 GA Rotterdam
010-220 55 99

Voor de lekkerste Surinaamse gerechten zit u bij Chinny’s lunchroom in Rotterdam helemaal goed! Chinny is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken. Op het zonnige en gezellige terras aan het water geniet u van de lekkerste broodjes en warme gerechten. Chinny’s lunchroom in Woonmall Alexandrium is al jarenlang dé plek om rustig te genieten van een kopje koffie, frisdrank of een heerlijke maaltijd!

De beste Surinaamse broodjeszaak in Rotterdam

Bij Chinny’s Lunchroom kan jij lekker uitgebreid Surinaams eten in Rotterdam. Wat dacht je van een lekker broodje met pom, bakkeljauw of kipkerrie? Maar ook voor heerlijke belegde broodjes ben jij bij Chinny’s aan het juiste adres. Chinny’s is niet voor niets de beste Surinaamse broodjeszaak van Rotterdam!

Ontdek de warme Surinaamse gerechten van Chinny’s lunchroom

Ook voor warme Surinaamse gerechten zit jij bij Chinny’s in Rotterdam helemaal goed. Neem bijvoorbeeld een lekker bord Roti of Nasi of geniet van de lekkerste Tjauw Min men Moskie Meti. Samen met een lekker drankje kom jij weer helemaal tot rust op het gezellige terras of in de knusse lunchroom. Laat je verrassen en verwennen door de heerlijke Surinaamse gerechten van Chinny’s!

Chinny’s lunchroom in Woonmall Alexandrium

Even ontspannen tijdens het winkelen doe je met een heerlijke Surinaamse maaltijd. Je vindt de sfeervolle en exotische lunchroom van Chinny’s in Rotterdam bij de ingang van Woonmall Alexandrium. 7 dagen per week dé plek om te genieten van een heerlijk drankje, Surinaams broodje of een warme Surinaamse maaltijd.

Heb jij genoten van het lekkere Surinaamse eten van Chinny’s? Bezoek dan de vele prachtige showrooms in Woonmall Alexandrium. Met meer dan 50 woonwinkels ontdek jij de laatste trends op het gebied van wonen en slapen en kan jij ongestoord inspiratie opdoen! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eettafel of een heel nieuw interieur, bij Woonmall Alexandrium slaag je altijd!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.