Woonmall Alexandrium
Watermanweg 45
3067 GA Rotterdam
010-220 38 83

Kom genieten van een totaal nieuw mediterraan concept bij Lunchroom Josefine! Heerlijk mediterraan eten, en dat allemaal op het gezellige plein van Woonmall Alexandrium!

Relaxen bij lunchroom Josefine

Ben jij uitgebreid aan het woonshoppen in Woonmall Alexandrium? Maak dan zeker een tussenstop voor iets hartigs of zoets en geniet van diverse koffies met luxe gebak bij lunchroom Josefine. Wil jij liever uitgebreid genieten van de mediterrane keuken? Op de uitgebreide menukaart staan ook heerlijke lunchgerechten met een mediterrane touch!

Geniet van heerlijk mediterraan eten

Lunchroom Josefine staat bekend om de heerlijke mediterrane gerechten. Probeer bijvoorbeeld één van de mediterrane tosti’s uit verschillende landen rond de middellandse zee. Heerlijke en verrassende smaken die jou het vakantiegevoel laten herbeleven. Naast de heerlijke tosti’s kan jij bij Josefine ook genieten van carpaccio uit Italië of een broodje kipgyros uit Griekenland. Ook zijn de heerlijk belegde broodjes uit Frankrijk of Kroatië de moeite van uw tussenstop waard!

Lunchroom Josefine in Woonmall Alexandrium

Ben jij toe aan een welverdiende lunchpauze tijdens jouw dagje woonshoppen? Plof dan even naar op het terras van lunchroom Josefine en geniet van de beste mediterrane gerechten. Je vindt Josefine op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Hier kan je niet alleen terecht voor heerlijke gerechten, maar ook voor prachtige woondecoraties en accessoires!

Ben je weer even helemaal tot rust gekomen? Vergeet dan niet om weer eindeloos inspiratie op te doen in de vele woonwinkels van Woonmall Alexandrium. Met meer dan 55 woonwinkels onder eén dak is Woonmall Alexandrium hét adres voor een uitgebreid dagje uit!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.