Woonmall Alexandrium
Watermanweg 129
3067 GA Rotterdam
010-220 55 19

Even helemaal tot rust komen tijdens het shoppen of een avondje gezellig uit eten met vrienden of familie? Dan zit je bij restaurant Asia in Rotterdam helemaal goed! Dit gezellige Aziatische restaurant in Rotterdam staat al jaren bekend om de lekkerste Chinese en Japanse gerechten. Ontdek de lekkerste sushi, sashimi, teppanyaki en nog vele andere heerlijke Aziatische gerechten!

Restaurant Asia: Japans én Chinees

De Japanse en Chinese keuken staan bekend om de lekkerste en meest smaakvolle gerechten. Restaurant Asia brengt deze twee werelden samen in een uniek Aziatisch restaurant in Rotterdam. Geniet van de lekkerste sushi in Woonmall Alexandrium of laat je verassen door de exotische Chinese gerechten!

Chinees eten in Rotterdam

Restaurant Asia heeft een uitgebreid menu met de lekkerste Chinese gerechten. Van de smaakvolle Szechuan keuken tot de Kantonese keuken of zelfs de wereldberoemde pekingeend. Uitgebreid Chinees eten in Rotterdam doe je gewoon in Woonmall Alexandrium!

Japans eten in Rotterdam

De Japanse keuken is ook goed vertegenwoordigd. Geniet bijvoorbeeld van de lekkerste Japanse gerechten in de speciale teppanyaki-grilroom. Hier vertoont de Japanse chefkok zijn kookkunsten met een vlijmscherp mes en de opgestelde metalen grillplaten, de Teppan.

Ben jij op zoek naar een Aziatisch restaurant in Rotterdam waar ze écht goede sushi serveren? Dan moet je de sushi van restaurant Asia in Woonmall Alexandrium zeker geprobeerd hebben. In het uitgebreide sushi- en sashimi-menu vind jij de lekkerste gerechten met verse ingrediënten!

Restaurant Asia in Woonmall Alexandrium

Het beste Aziatische restaurant in Rotterdam vind je in Woonmall Alexandrium. Bij restaurant Asia kan jij namelijk uitgebreid Chinees én Japans eten in Rotterdam. Geniet van sushi, teppanyaki of heerlijke pekingeend of laat je verrassen door de lekkerste Aziatische gerechten die vers voor jou bereid worden!

Je kunt na het shoppen in onze woonwinkels direct aanschuiven om even helemaal tot rust te komen! Zullen wij alvast een tafeltje voor je vrij houden?

Take-Away

De heerlijke Chinese en Japanse gerechten worden nu gewoon bij jou thuisbezorgd! Bestellen kan via de website of telefonisch via 06-54688552. Natuurlijk kan je restaurant Asia ook per e-mail bereiken, via info@restaurant-asia.nl.

Take-Away

Maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Bijzondere (feest)dagen van 12.00 uur tot 23.00 uur

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.