☰ MENU
Grando Keukens en Bad

Keukens

Hart van het huis

Je huis is niet af voordat het hart van je huis gevuld is: de keuken! Of je nu een keukenprins(es) bent of niet, liefde gaat door de maag. Je dagelijkse eten bereiden, een feestmaal creëren of je eigen jam maken wil je natuurlijk het liefst in jouw eigen droomkeuken.

Lees meer

Heb je een praktisch keukenblok nodig voor in de eetkamer, wil je een luxe kookeiland of ben je nog op zoek naar jouw eigen kookstijl? Kom dan kijken in één van de keukenwinkels in Woonmall Alexandrium en laat je inspireren.

Koken in jouw stijl

Iedereen heeft zo zijn eigen leefstijl en kookstijl waar je in je nieuwe keuken rekening mee wilt houden. Wil je een landelijke stijl, een design, eenvoudige, moderne of industriële keukenstijl? Bij Woonmall Alexandrium is vast een keukenwinkel met een keuken naar jouw smaak. Ook zijn er tal van accessoires, keukenapparatuur en meubelen voor in de keuken verkrijgbaar die je keuken helemaal af maken.

Smaakvol dagje uit

Een dagje Woonmall Alexandrium is een bron van inspiratie voor jouw interieur. Al onze woonwinkels bieden hun eigen assortiment meubelen, vloeren, verlichting, keukens en badkamers. Struin door de smaakvol gepresenteerde showrooms, laat je adviseren door de ervaren adviseurs en stel zelf je eigen droomkeuken samen of kies een keukensysteem dat helemaal bij jou past. Van design keukens op maat tot eenvoudige budget keukens, laat je inspireren door de vele mogelijkheden in Woonmall Alexandrium Rotterdam!

Lees minder
Tweede kamer interiors
Marquardt Küchen, de nr 1. in keukens met graniet
Bruynzeel Keukens
KVIK
Keuken Kampioen
Küchen Direct
Tulp Keukens
Keukensale.com