New in town: Baenks bij Hoogenboezem Rotterdam

Hoogenboezem Rotterdam presenteert Baenks: modern en eigentijds design met oog voor detail

Op 15 december heeft Baenks Fashionable Furniture haar 13e Brandstore geopend in de Hoogenboezem woonwinkel in Woonmall Alexandrium. Eindelijk kan ook Rotterdam en omgeving zich laten verleiden door het geweldige woonmerk Baenks. Een merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, sublieme vormgeving, de beste materialen, het eigen ultieme zitcomfort en vooral de perfecte confectie.

This is Baenks
Stijlvol, verleidelijk en met oog voor detail. Eigenzinnig op hun manier, omdat ze bij Baenks weten wie iemand wil zijn. Samen met speciaal opgeleide woonadviseurs en een unieke 3D-configurator zorgt Baenks ervoor dat elk zitmeubel altijd past, in een stof- of lederkleur die iedereen goed zal staan.

Stijlvolle verleiding
Tijdens een bezoek aan de nieuwe Brandstore wordt elke bezoeker ondergedompeld in de wereld van moderne en eigentijdse elegantie en meegenomen in de luxe sferen van Baenks Fashionable Furniture.

Ultiem zitcomfort
Baenks staat garant voor een ultiem zitcomfort en voor kwaliteit. Elk meubel wordt ontworpen en gemaakt met de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Hierbij combineert Baenks de traditionele waarden van het vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Het merk biedt 7 jaar premium garantie en zorgt zo voor een jarenlange verleiding in de woonkamer.

Hoogenboezem
Hoogenboezem is al meer dan 100 jaar een begrip op de grote woonboulevards van Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en de Woonmall Alexandrium. “Baenks onderscheidt zich met recht van andere woonwinkels. Door de stijlvolle en eigenzinnige presentatie wordt elk meubel vanzelf een Hero! Hierdoor is Baenks een aanwinst voor Woonmall Alexandrium”, aldus de familie Hoogenboezem.
Meer nieuws

Nieuw logo, nieuw bankje

Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

Een nieuw logo, nieuwe kleuren én een nieuwe website.

Al lid van ons klantenpanel?

Word lid van ons klantenpanel en maak ook kans op een wooncheque t.w.v. € 100,--

New in town: Baenks bij Hoogenboezem Rotterdam

Hoogenboezem Rotterdam presenteert Baenks: modern en eigentijds design met oog voor detail

Wintersale in Woonmall Alexandrium

De Wintersale is gestart in Woonmall Alexandrium.

Najaarstrend: raw charm

Trendblog 4 RAW CHARM Woonmall Alexandrium door Monique van der Reijden.
To top