New in town: Baenks bij Hoogenboezem Rotterdam

Hoogenboezem Rotterdam presenteert Baenks: modern en eigentijds design met oog voor detail

Op 15 december heeft Baenks Fashionable Furniture haar 13e Brandstore geopend in de Hoogenboezem woonwinkel in Woonmall Alexandrium. Eindelijk kan ook Rotterdam en omgeving zich laten verleiden door het geweldige woonmerk Baenks. Een merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, sublieme vormgeving, de beste materialen, het eigen ultieme zitcomfort en vooral de perfecte confectie.

This is Baenks
Stijlvol, verleidelijk en met oog voor detail. Eigenzinnig op hun manier, omdat ze bij Baenks weten wie iemand wil zijn. Samen met speciaal opgeleide woonadviseurs en een unieke 3D-configurator zorgt Baenks ervoor dat elk zitmeubel altijd past, in een stof- of lederkleur die iedereen goed zal staan.

Stijlvolle verleiding
Tijdens een bezoek aan de nieuwe Brandstore wordt elke bezoeker ondergedompeld in de wereld van moderne en eigentijdse elegantie en meegenomen in de luxe sferen van Baenks Fashionable Furniture.

Ultiem zitcomfort
Baenks staat garant voor een ultiem zitcomfort en voor kwaliteit. Elk meubel wordt ontworpen en gemaakt met de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Hierbij combineert Baenks de traditionele waarden van het vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Het merk biedt 7 jaar premium garantie en zorgt zo voor een jarenlange verleiding in de woonkamer.

Hoogenboezem
Hoogenboezem is al meer dan 100 jaar een begrip op de grote woonboulevards van Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en de Woonmall Alexandrium. “Baenks onderscheidt zich met recht van andere woonwinkels. Door de stijlvolle en eigenzinnige presentatie wordt elk meubel vanzelf een Hero! Hierdoor is Baenks een aanwinst voor Woonmall Alexandrium”, aldus de familie Hoogenboezem.
Meer nieuws

Keuken Inspiratie: Verfris Je Keuken met Deze Stijlvolle Ideeën

Ontdek keukeninspiratie en geef je keuken een frisse uitstraling met deze stijlvolle ideeën! Van moderne ontwerpen en kleurrijke accenten tot slimme verlichting en duurzame materialen, vind hier inspiratie voor jouw droomkeuken. Laat ons weten welke ideeën jij gaat proberen in jouw keuken!

Zomer Inspiratie: Verfris Je Huis met Deze Stijlvolle Ideeën

Verfris je huis met deze stijlvolle zomerse ideeën! Ontdek hoe je levendige accenten, lichte stoffen en bloemen en planten kunt toevoegen voor een vrolijke uitstraling. Maak ook van je tuin een zomerse oase en geniet van verfrissende drankjes en zomerse tafeldecoraties. Laat je inspireren en creëer deze zomer een ontspannen en sfeervolle omgeving in je huis!

Waarom is Woonmall Alexandrium de ultieme woonwinkel?

Bezoek Woonmall Alexdarium in Rotterdam voor een uitgebreide collectie stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ontvang deskundig advies en ontdek topmerken voor uw interieur.

Ontdek Slaapkamer Inspiratie bij Woonmall Alexandrium

Transformeer uw slaapkamer met inspiratie van Woonmall Alexdarium in Rotterdam. Ontdek topmerken bedden zoals Auping, Swiss Sense, Beter Bed en Tempur. Bezoek ons vandaag!

Woonkamer Inspiratie: Ideeën om je Ruimte te Vergroten

Inspiratie voor je woonkamer: creëer een blikvanger, kies kleuren, gebruik multifunctionele meubels, en voeg verlichting toe voor een stijlvolle ruimte. Lees er meer over!

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.