Nieuw logo, nieuw bankje

Heb jij ons nieuwe logo al gespot in de Woonmall? Je vindt deze al op verschillende plekken terug. Een van deze plekken hebben wij gecreëerd – voor jou! Wij hebben namelijk ons logo laten omtoveren tot een prachtig zitelement. Een mooie plek voor jou om even tot rust te komen tussen het woonwinkelen door.

Dit zitelement is ontwikkeld door Glenn Ederveen. Glenn is een oud student van het HMC (hout- en meubileringscollege). Wij werken graag samen met het HMC. Zo is er ook een klaslokaal van het HMC gevestigd in de woonmall op de tweede etage. Glenn is inmiddels een vakkundig designer en meubelmaker met zijn eigen bedrijf. Hij maakt de mooiste meubelstukken. Uniek en passend bij de wens van zijn klanten. Wil je meer over Glenn weten? Kijk dan eens op zijn website.

Meer nieuws

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend

Voorjaarstrend 2023: Color Vibe

Sportieve strepen, blokken, cirkels en ribbels creëren een modern en levendig interieur. Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

Voorjaarstrend 2023: Coastal Spirit

Kom heerlijk tot rust in dit monochrome interieur dat tijdloos en elegant is en de nieuwe modern-landelijke woonstijl laat zien.

Voorjaarstrend 2023: Solar Energy

In deze nieuwe trend Solar Energy is het de kracht, de kleurenreeks en de energie van de zon als inspiratie voor het interieur.

Nieuw logo, nieuw bankje

Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

Een nieuw logo, nieuwe kleuren én een nieuwe website.
To top