Nieuwe winkel (coming soon..!) Table Du Sud

Op 13 november opent Table du Sud haar deuren in Woonmall Alexandrium. 

Table du Sud is een woonwinkel die bekend staat om het maken van eikenhouten tafels. Daarnaast kan je bij deze winkel terecht voor bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en vele andere meubels. De meubels die je bij deze unieke formule koopt, kan je volledig zelf samenstellen. Van de afmeting en het materiaal tot aan de kleur. Deze winkel is in 2015 opgestart door de broers Teun en Evert Antonissen en inmiddels uitgebouwd tot een bedrijf wat gemiddeld 200 tafels per week (!) produceert.

Wil je niet wachten tot augustus en nu alvast kennis met hen maken? Neem dan even een kijkje op de website van Table du Sud.

Met de komst van Table du Sud is Woonmall Alexandrium 100% verhuurd. Wij hebben in totaal nu 56 grote woonwinkels, overdekt en onder één dak. Dit maakt ons uniek maar vooral: de beste plek in Nederland om te gaan woonwinkelen!

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.