Najaarstrend: green wellness

Voor een gezonde en gelukkige lifestyle is een rustgevend interieur een goed startpunt. Ontdek de kracht van groen en beleef het ultieme gevoel van well-being. In de slaapkamer is het groene kleurenpalet het perfecte medicijn voor een ontspannen en natuurlijke sfeer. In Woonmall Alexandrium krijg je nog veel meer leukste interieurtips en ideeën voor de ideale woonsfeer in huis.

Foto: Tempur® Relax Bed en behang Klee van Hovia

DRUKVERLAGEND

Met zachte en natuurlijke materialen zoals hout, wol en linnen worden de zintuigen positief gestimuleerd; de beste manier om helemaal zen te worden. Om lekker te slapen is een goed matras het belangrijkste onderdeel van je bed. Het Tempur® Relax Bed van beddenwinkel Tempur heeft een bovenlaag van extra zacht en drukverlagend materiaal dat aansluit op de contouren van het lichaam. De bekleding van het hoofdbord en de bed kaders stel je zelf samen; zachtgrijs is tijdloos en chic in combinatie met groenaccenten.

 

Foto: Kayori dekbedovertrek Nyoko van Morgana Slaapkamers en wollen kussens van Goossens Wonen

SLAPEN IN HET GROEN

Het dekbedovertrek Nyoko van Kayori is gemaakt van biologisch katoen-satijn. Het voelt daardoor heerlijk zacht aan en werkt als een ‘groene oase’ in het interieur. Om het wellness-gevoel te versterken heeft Kayori een collectie interieurparfum die de zintuigen prikkelen. Bij beddenzaak Morgana Slaapkamers krijg je vrijblijvend advies voor een sfeervolle slaapkamerinrichting met styling- en geurtips. Maak de sfeer compleet met warme accessoires zoals de sierkussens van wol bouclé van meubelwinkel Goossens Wonen.

Foto: fauteuil van Corné Wonen en bijzettafel van Oblong Tray van De Tafelaar

VOEL DE NATUUR

Beleef zoveel mogelijk de natuur in huis op een luxe manier door bijvoorbeeld de ronde draaifauteuil van meubelwinkel Corné Wonen in petrol-groen fluweel te bekleden. Door verschillende tinten groen te mixen met naturellen in bruin, grijs en zandtinten krijg je een tijdloos en gezellig interieur. De nieuwe Ethnicraft Oblong salontafel van meubelwinkel De Tafelaar is zo’n natuurlijke sfeermaker.

 

Foto: Olta designbank Stone van Houweling Interieur

TOTAAL INTERIEUR

Wil jij een luxe en moderne woonkamer maar met een natuurlijke draai? Laat je dan inspireren door de green wellness woontrend. Het hebben van een ‘binnentuin’ is zeer exclusief maar het kan ook makkelijker met bijvoorbeeld een groene fauteuil en één sierkussen in dezelfde fluwelen stof toevoegen aan de zitkamer. Decoreer de wanden met houtfineer in ribbelstructuur voor nog meer natuur in huis. Deze woonsfeer beleef je bij meubelzaak Houweling Interieur. 

 

Foto: Behang Klee van Hovia en Kave Home wandspiegel met rotan plank Ebian van Goossens Wonen

STYLINGTIP: ORGANISCH & GRAFISCH

Het grafische behang Klee van Hovia werkt als een wandvullend kunstwerk in het interieur in de perfecte groene trendkleuren van dit seizoen. Mix met accessoires van hout en gevlochten riet voor de toevoeging van organische vormen die de sfeer weer verzachten.

Meer nieuws

Wij zijn tweede pinksterdag geopend!

Woonmall Alexandrium viert de lente en jij mag meehelpen in de voorjaarstuin!

Hemelvaartsdag geopend

Voor kinderen is er weer van alles te doen op Hemelvaartsdag. Kom langs en laat je inspireren.

Hoe verhoog ik de sfeer en het comfort in mijn woonkamer? Vraag het de woonexpert!

Kijk onze nieuwste video waarin we jou korte tips geven om de sfeer en het comfort in jouw woonkamer te verhogen.

Win jouw woonwens t.w.v. € 1.000,-

Maak vanaf 10 april kans op een wooncheque t.w.v. € 1.000,- of € 1.000,- cashback op jouw aankoop!

Tweede paasdag vieren wij met jou!

Paasspeurtocht, paaseieren en de aftrap van onze winactie #winjouwwoonwens!

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend
To top