Najaarstrend: green wellness

Voor een gezonde en gelukkige lifestyle is een rustgevend interieur een goed startpunt. Ontdek de kracht van groen en beleef het ultieme gevoel van well-being. In de slaapkamer is het groene kleurenpalet het perfecte medicijn voor een ontspannen en natuurlijke sfeer. In Woonmall Alexandrium krijg je nog veel meer leukste interieurtips en ideeën voor de ideale woonsfeer in huis.

Foto: Tempur® Relax Bed en behang Klee van Hovia

DRUKVERLAGEND

Met zachte en natuurlijke materialen zoals hout, wol en linnen worden de zintuigen positief gestimuleerd; de beste manier om helemaal zen te worden. Om lekker te slapen is een goed matras het belangrijkste onderdeel van je bed. Het Tempur® Relax Bed van beddenwinkel Tempur heeft een bovenlaag van extra zacht en drukverlagend materiaal dat aansluit op de contouren van het lichaam. De bekleding van het hoofdbord en de bed kaders stel je zelf samen; zachtgrijs is tijdloos en chic in combinatie met groenaccenten.

 

Foto: Kayori dekbedovertrek Nyoko van Morgana Slaapkamers en wollen kussens van Goossens Wonen

SLAPEN IN HET GROEN

Het dekbedovertrek Nyoko van Kayori is gemaakt van biologisch katoen-satijn. Het voelt daardoor heerlijk zacht aan en werkt als een ‘groene oase’ in het interieur. Om het wellness-gevoel te versterken heeft Kayori een collectie interieurparfum die de zintuigen prikkelen. Bij beddenzaak Morgana Slaapkamers krijg je vrijblijvend advies voor een sfeervolle slaapkamerinrichting met styling- en geurtips. Maak de sfeer compleet met warme accessoires zoals de sierkussens van wol bouclé van meubelwinkel Goossens Wonen.

Foto: fauteuil van Corné Wonen en bijzettafel van Oblong Tray van De Tafelaar

VOEL DE NATUUR

Beleef zoveel mogelijk de natuur in huis op een luxe manier door bijvoorbeeld de ronde draaifauteuil van meubelwinkel Corné Wonen in petrol-groen fluweel te bekleden. Door verschillende tinten groen te mixen met naturellen in bruin, grijs en zandtinten krijg je een tijdloos en gezellig interieur. De nieuwe Ethnicraft Oblong salontafel van meubelwinkel De Tafelaar is zo’n natuurlijke sfeermaker.

 

Foto: Olta designbank Stone van Houweling Interieur

TOTAAL INTERIEUR

Wil jij een luxe en moderne woonkamer maar met een natuurlijke draai? Laat je dan inspireren door de green wellness woontrend. Het hebben van een ‘binnentuin’ is zeer exclusief maar het kan ook makkelijker met bijvoorbeeld een groene fauteuil en één sierkussen in dezelfde fluwelen stof toevoegen aan de zitkamer. Decoreer de wanden met houtfineer in ribbelstructuur voor nog meer natuur in huis. Deze woonsfeer beleef je bij meubelzaak Houweling Interieur. 

 

Foto: Behang Klee van Hovia en Kave Home wandspiegel met rotan plank Ebian van Goossens Wonen

STYLINGTIP: ORGANISCH & GRAFISCH

Het grafische behang Klee van Hovia werkt als een wandvullend kunstwerk in het interieur in de perfecte groene trendkleuren van dit seizoen. Mix met accessoires van hout en gevlochten riet voor de toevoeging van organische vormen die de sfeer weer verzachten.

Meer nieuws

Nieuw logo, nieuw bankje

Woonmall Alexandrium in een nieuw jasje!

Een nieuw logo, nieuwe kleuren én een nieuwe website.

Al lid van ons klantenpanel?

Word lid van ons klantenpanel en maak ook kans op een wooncheque t.w.v. € 100,--

New in town: Baenks bij Hoogenboezem Rotterdam

Hoogenboezem Rotterdam presenteert Baenks: modern en eigentijds design met oog voor detail

Wintersale in Woonmall Alexandrium

De Wintersale is gestart in Woonmall Alexandrium.

Najaarstrend: raw charm

Trendblog 4 RAW CHARM Woonmall Alexandrium door Monique van der Reijden.
To top