Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Op tweede paasdag is Woonmall Alexandrium geopend van 12:00-17:00 uur. Er is deze dag van alles te doen. We delen hapjes (en natuurlijk paaseitjes!) uit en bij onze bloemenbar kun je terecht voor een heerlijke, fleurige mocktail. Ook delen we een leuk presentje uit én is er een spetterende winactie, waar bij we wooncheques gaan weggeven. Met onze winactie (raad het aantal paaseitjes in onze badkuip) maak je kans op 4x een wooncheque t.w.v. € 50,-, 4x een lunch cheque t.w.v. een lunch voor 2 personen en 1x de hoofdprijs: een wooncheque t.w.v. € 250,-! Hoe? Klik hier om naar onze actiepagina te gaan en lees er alles over!

Voor de kinderen is er een leuk knutselterras waar de kids een paascake kunnen komen versieren (en natuurlijk lekker opeten). 

Woonmall Alexandrium is een waar paradijs voor interieurliefhebbers! Van meubels tot decoratieve items, wij hebben alles om jouw huis om te toveren tot een stijlvolle oase.

Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door prachtig ingerichte showrooms en onze eigen gestylede podia. Of je nu op zoek bent naar moderne meubelstukken, gezellige decoraties of slimme opbergoplossingen, hier vind je het allemaal onder één dak.

Kom samen met familie en vrienden woonwinkelen en geniet van een gezellige dag vol inspiratie en mogelijkheden om je huis om te toveren tot een droomhuis. Tussendoor even bijkomen? Dat doe je natuurlijk bij één van onze horecagelegenheden. Je kan bij hen terecht voor een bakje koffie met wat lekkers, een heerlijke lunch óf sluit je dag af met een heerlijk diner.

Mis deze kans niet om je huis een frisse nieuwe uitstraling te geven! Kom op tweede paasdag naar de woonmall en laat je verrassen door het brede scala aan woonartikelen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen met jou de wereld van stijlvol wonen te verkennen!

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.