Voorjaarstrend 2023: Natural Source

De nieuwste trendkeuken neemt de kleuren van de natuur aan met aquamarijn en limoengroen als nieuwe trendkleuren in een basis van natuurlijke materialen. Het blauw-groene palet heeft een rustgevende en verfrissende werking in het interieur. Door te mixen met aardse tinten zoals zwart hout, graniet, bruin glas in contrast met witte kalk – en porselein optieken ontstaat de nieuwe sfeer in dit interieur.

 

 

360 GRADEN KEUKEN
De nieuwste trendkeuken van KeukenKampioen staat midden in de ruimte en is 360 graden rondom te gebruiken. Dus geen wandkastjes meer nodig en zo versmelt dus de totale interieursfeer optimaal in de open keuken!

 

INTERIEUR SFEER IN DE KEUKEN
Dit keukeneiland is voorzien van een bar waar vier personen aan kunnen eten en borrelen. Vooral omdat deze keuken midden in de ruimte staat is dat heel uitnodigend en gezellig. Doordat de keuken een zachte waterkleur heeft wat heel natuurlijk overkomt een een zwart tafelblad is de totale uitsraling meer die van een interieurmeubel dan een keuken. Het is een sfeervol en sculpturaal object in de ruimte geworden. Het ouderwetse keukengevoel is compleet verdwenen.

 

 

AAN TAFEL
Accessoires versterken de sfeer in de keuken en in de trend Natural Source is alles aards en natuurlijk van kleur en vorm. Gekleurd glaswerk zoals dit bruine servies is een echt trendsignalement en bij voorkeur is alles ambachtelijk gemaakt. Tie Dye effecten en dessins die lijken op abstract berg- of water landschap brengen kleur in dit interieur.

 

 

 

SOCIAAL MIDDELPUNT
In het ontwerp van de nieuwe kookeilanden zien we een verlengstuk dat dienstdoet als tafel en/of bar. Doordat we de meeste tijd vaak in de open keuken doorbrengen worden barkrukken steeds belangrijker. Voorzien van leer en een gestoffeerde zitting en rugleuning bieden deze stoere barkrukken meer zitcomfort en verhogen ze de sfeer en dragen bij aan de akoestiek.

 

WATERKLEUREN
In 2023 zien we veel nieuwe water tinten van aqua en turquois tot zeegras. In de keuken voelen deze trendkleuren fris en rustgevend aan. Dankzij de mooie matte optiek van de keukenmaterialen durven we sneller te kiezen voor blauw-groene fronts. Een donker keukenblad is praktisch maar geeft ook extra sfeer in een open keuken.

 

 

SCANDI CHIC
Deze duurzame en groene keuken van Kvik laat zien hoe je de sfeer van het landelijke interieur en de Scandinavische woontrend door vertaalt naar de keuken.

De toepassing van kleur in combinatie met hout en zwarte accenten in een lichte basis voelt tijdloos en warm aan.

 

Meer weten over deze trend en hoe je hem zelf toepast? Kijk dan onderstaande video waarin Monique je er alles over vertelt!

Meer nieuws

Wij zijn tweede pinksterdag geopend!

Woonmall Alexandrium viert de lente en jij mag meehelpen in de voorjaarstuin!

Hemelvaartsdag geopend

Voor kinderen is er weer van alles te doen op Hemelvaartsdag. Kom langs en laat je inspireren.

Hoe verhoog ik de sfeer en het comfort in mijn woonkamer? Vraag het de woonexpert!

Kijk onze nieuwste video waarin we jou korte tips geven om de sfeer en het comfort in jouw woonkamer te verhogen.

Win jouw woonwens t.w.v. € 1.000,-

Maak vanaf 10 april kans op een wooncheque t.w.v. € 1.000,- of € 1.000,- cashback op jouw aankoop!

Tweede paasdag vieren wij met jou!

Paasspeurtocht, paaseieren en de aftrap van onze winactie #winjouwwoonwens!

Voorjaarstrend 2023: Natural Source

Spelen met natuurlijke kleuren in deze prachtige nieuwe voorjaarstrend
To top