Voorjaarstrend 2024: Ocean Bliss

Heerlijk fris en rustgevend is de sfeer van de woontrend ‘Ocean Bliss’. Haal voor dit interieur inspiratie uit de vele blauw & groentinten kleuren van de oceaan. De vloeiende vormen van dit waterlandschap zien we terug in meubelen en vloerkleden. In de accessoires laten we de nieuwe trendkleuren zoals turquoise, paars en ‘noorderlicht groen’ tot leven komen.

HET OCEAN BLISS INTERIEUR WERKT KALMEREND EN ZIT VOL WATERTINTEN EN VLOEIENDE LIJNEN!
Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

NOORDERLICHT

Stel je een Noorse fjord voor met het magische Noorderlicht dat reflecteert in het stille water. Het kleurenpalet van blauw tot turquoise tot gifgroen is spectaculair! Vertaal dit naar het interieur dat centraal staat in de woontrend Ocean Bliss; het nieuwe naturellen interieur komt tot leven en voelt als een verademing.

Foto: bank van Houweling Interieur

VLOEIENDE BELIJNING
De nieuwe halfronde bank van Houweling Interieur maakt zijn entree als primeur in Woonmall Alexandrium en heeft een prachtige halfronde belijning. Deze bank is geschikt om los in de ruimte neer te zetten en kan gestoffeerd worden in een kleur die past bij je eigen persoonlijke smaak. Inhakend op de nieuwste trends is de Ocean Bliss bank in het atrium van Woonmall Alexandrium bekleed in een lichte, zachte stof voor een gevoel van wellness.

Foto: sculptuur HK living en Gelderland via Piet klerkx

VAN TRANSPARANT TOT HOOGGLANS
Is het je al opgevallen dat er steeds meer transparantie en (hoog)glans in het hedendaagse interieur te zien is? Natuurlijk zijn de meeste materialen mat en natuurlijk qua textuur maar langzaamaan willen we meer glans en openheid in onze woonomgeving. Glazen tafels, glanzende keramieken accessoires en (semi)transparante gordijnen met een subtiele glow maken een grote entree.

Foto: buitenmeubelen van Lazzoni

BUITEN WONEN
Deze zomer richten we het balkon en het terras in als echte kamer voor optimaal comfort en gezelligheid. De gestoffeerde buitenmeubelcollectie van Lazzoni wordt op maat gemaakt in luxe stoffen die bestand zijn tegen zonlicht en regen. In combinatie met de gevlochten armleuningen en handgemaakte salontafels stralen deze meubelen kwaliteit en luxe uit.

Foto: vaas Pols Potten en schaal via Houweling Interieur

 

FRISSE KLEURENMIX
In een naturellen interieur zijn het frisse blauw en groenkleuren die zorgen voor een frisse look & feel. In de nieuwe accessoire-collecties staan deze trendkleuren dan ook overal in de schijnwerpers. Kies voor ronde en organische vormgeving om in te haken op de natuur in huis!

Foto: behang Pour van Hovia, Boxspring van Sanders Wonen en vazen van Hoogenboezem

RUST IN DE SLAAPKAMER

Meer dan ooit zoeken we naar de ultieme slaapmethode omdat er onder invloed van onze digitale levensstijl steeds meer mensen lijden aan slapeloosheid. Bij Sanders Wonen in Woonmall Alexandrium kun je uitgebreid proefliggen en kies je de kleur van je nieuwe boxspring zelf uit. De stylingtip is om voor de trend Ocean Bliss te gaan want het zijn de blauwe watertinten die het meest rustgevend werken op je ‘mood’ waardoor je lekker snel in slaap valt en fris weer kunt opstaan.

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.