Week van de Poëzie – kom langs in Woonmall Alexandrium!

van 25 t/m 31 januari vindt de ‘Week van de Poëzie’ plaats. In deze week worden er door heel Nederland (en ook België) diverse activiteiten georganiseerd met betrekking tot poëzie. Klik hier voor de officiële website met alle informatie hieromtrent.

Het thema dit jaar is ’thuis’. Dat thema past natuurlijk perféct bij een woonmall – gezien bij ons alles draait om thuis en jezelf thuis voelen. Omdat dit thema ons zó aanspreekt en wij zelf ook gek zijn op poëzie, hebben wij tijdens deze week op ongeveer 20 ramen van winkels prachtige gedichten geschreven. Deze gedichten zijn afkomstig van Rotterdamse dichters (van vroeger en nu), maar ook dichters uit andere steden in Nederland. De gedichten gaan over de liefde, Rotterdam, je thuis voelen en over dromen. Kom ook langs in Woonmall Alexandrium en lees deze prachtige gedichten. Gegarandeerd dat je gaat genieten van de prachtige teksten op onze etalageramen.

Kom langs vanaf 25 januari en deel de liefde die wij hebben voor poëzie!

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.