Werkzaamheden parkeerdek

De woonmall is in een nieuw jasje gestoken, daar hoort ook ons parkeerdek bij. Vanaf 4 september starten de werkzaamheden aan het parkeerdek en deze gaan ongeveer een jaar in beslag nemen. Er worden nieuwe in- en uitritten geplaatst en er komt nieuwe parkeerapparatuur. 

Je kan nog steeds bij ons parkeren op het parkeerdek beneden, maar ook nog op de bovenste etage. Er zijn alleen minder plekken beschikbaar. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom zorgen voor duidelijke aanwijzingen op locatie, zodat je precies weet waar je heen kan rijden en je auto fijn kan parkeren. Er is op dit moment 1 invalideparkeerplaats beschikbaar en helaas kan er geen gebruik gemaakt worden van de laadpalen op het parkeerdek boven.

Dus…eigenlijk geen problemen voor jouw bezoek aan ons. Maar we vinden het fijn om jou van onze nieuwtjes op de hoogte te houden. Als er weer nieuws is, dan lees je het als eerst in onze nieuwsbrief of op de socials van Woonmall Alexandrium.

Meer nieuws

Tweede pinksterdag geopend

Op Tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur

Hemelvaartsdag geopend

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur.

Photowall actie

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-!

Kom wooninspiratie op doen op tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij geopend van 12:00-17:00 uur. Leuke activiteiten voor jong en oud!

Voorjaarstrend 2024: Fashion Luxury

De Fashion Luxury trend draait om een filmische sfeer in huis waarin luxe materialen zoals bont, fluweel en cashmere een optimaal gevoel van well-being, rijkdom en glamour creëren.

Voorjaarstrend 2024: The Soft Room

In deze trend draait alles om ronde vormen, vloeiende lijnen, zachte materialen en nieuwe pastellen als trendaccenten in een oase van licht!
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.