Werkzaamheden parkeerdek

De woonmall is in een nieuw jasje gestoken, daar hoort ook ons parkeerdek bij. Vanaf 4 september starten de werkzaamheden aan het parkeerdek en deze gaan ongeveer een jaar in beslag nemen. Er worden nieuwe in- en uitritten geplaatst en er komt nieuwe parkeerapparatuur. 

Je kan nog steeds bij ons parkeren op het parkeerdek beneden, maar ook nog op de bovenste etage. Er zijn alleen minder plekken beschikbaar. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom zorgen voor duidelijke aanwijzingen op locatie, zodat je precies weet waar je heen kan rijden en je auto fijn kan parkeren. Er is op dit moment 1 invalideparkeerplaats beschikbaar en helaas kan er geen gebruik gemaakt worden van de laadpalen op het parkeerdek boven.

Dus…eigenlijk geen problemen voor jouw bezoek aan ons. Maar we vinden het fijn om jou van onze nieuwtjes op de hoogte te houden. Als er weer nieuws is, dan lees je het als eerst in onze nieuwsbrief of op de socials van Woonmall Alexandrium.

Meer nieuws

Najaarstrend 2023: Quiet Luxury

Najaarstrend 'Quiet Luxury', de nieuwe en ingetogen luxe woonstijl van dit moment.

Oktober Woonmaand

Ontdek de laatste trends en laat je in de watten leggen tijdens Oktober Woonmaand

Werkzaamheden parkeerdek

Ons parkeerdek wordt vernieuwd. Lees hier meer over de werkzaamheden

5 tips om jouw woonkamer éxtra gezellig te maken

5 tips voor het creëren van een gezellige woonkamer - lees ze hier!

Nieuwe winkel (coming soon..!) Table Du Sud

In november opent Table du Sud haar deuren in Woonmall Alexandrium!

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een nieuw matras (en kussen)? Vraag het de woonexpert!

In deze nieuwe video vertellen wij jou alles over het kiezen van een nieuw matras en kussen. Waar moet je op letten? Wat zijn de trends?
To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.