Woonmall Alexandrium
Watermanweg 209a
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind jij meubelen voor jouw hele huis. Van vloeren en raamdecoratie tot deuren en kasten op maat. Met Woninginrichting-Aanhuis.nl richt jij jouw hele woning opnieuw in met de nieuwste en mooiste kwaliteitsmeubelen. Woninginrichting-Aanhuis.nl werkt uitsluitend met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, schilderen, behangen en vloeren leggen. Zo krijg jij geheid de hoogste kwaliteit, en dat voor een eerlijke prijs!

De ruime collectie van Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloeren, gordijnen, buitenzonwering en zelfs vloerverwarming. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind jij namelijk meubilair voor het hele huis. Zo vind jij bijvoorbeeld kasten voor de woonkamer, raamdecoratie voor in de slaapkamer en een prachtige vloer voor de badkamer. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bezoek dan snel de prachtige showroom in Rotterdam!

Persoonlijk advies bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zit jij niet alleen goed voor kwaliteitsmeubelen, maar ook voor gepast interieuradvies. De deskundige medewerkers staan altijd voor jou klaar in de showroom. Heb jij liever toch advies aan huis? Ook dat kan! Voor advies aan huis komen de experts geheel vrijblijvend bij jou thuis.

Garantie op al jouw aankopen

Jij wilt natuurlijk nog jarenlang kunnen genieten van jouw nieuwe meubilair. Dan is het extra zonde als één van jouw meubelen het na een tijdje begeeft of toch niet aan de verwachtingen voldoet. Daarom staat Woninginrichting-Aanhuis.nl garant voor de kwaliteit van al haar producten. Mocht er toch iets mis zijn met jouw nieuwe meubelen? Dan zullen de woonexperts er alles aan doen om jou zo snel mogelijk te helpen.

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Woninginrichting-Aanhuis.nl in Rotterdam vind je op de tweede etage van Woonmall Alexandrium. Hier kan je terecht voor vele verschillende meubelen van topkwaliteit. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met elk een uniek assortiment. Ideaal voor een dagje gezellig woonshoppen dus.

Op zoek naar een nieuw interieur? Kom dan gezellig naar Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.