Woonmall Alexandrium
Watermanweg 131
3067 GA Rotterdam
alexandrium@amac.nl

Eerste etage

Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, met maar liefst 47 winkels verspreid door het hele land. Met een groot aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan verschillende accessoires voor iMac, iPad, iPhone en iPod ben jij hier aan het juiste adres voor al jouw Apple aankopen en cadeaus in Rotterdam. Amac is jouw Apple winkel in Rotterdam!

iPhone reparatie in Rotterdam

Amac staat als Apple Authorised Service Provider altijd voor je klaar om jouw kapotte Apple producten weer tot leven te wekken. Of het nou waterschade of een barst in het scherm is, bij Amac doen zij hun uiterste best om jouw iPhone, iPod of ander Apple product weer zo goed als nieuw te maken. Heb jij ook een Apple product dat gerepareerd dient te worden? Kom dan langs bij dé Mac store in Rotterdam. Amac is het adres voor onder andere iPhone reparatie in Rotterdam!

Haal alles uit jouw Apple product

Heb jij een vraag over jouw nieuwe Apple product? Ook dan moet je bij Amac zijn. De deskundige medewerkers hebben alles in huis om jou te helpen. Deze kennis en aandacht van de medewerkers maakt Amac ook tot dé Mac store van Rotterdam.

De medewerkers staan ook voor jou klaar om jou persoonlijk te begeleiden met jouw nieuwe Apple product. Zij helpen jou om zelf aan de slag te gaan met jouw Apple product en geven jou handige tips voor het dagelijkse gebruik.

Profiteer van iMember

Met iMember profiteer jij van vele aanbieden in de Mac store in Rotterdam. Met een iMember lidmaatschap krijg jij een jaar lang begeleiding bij het gebruik van al jouw Apple producten, leer jij zelf het maximale uit jouw Apple product(en) te halen en krijg jij een groot aanbod aan speciale trainingen. Je bent al iMember vanaf €149,- per jaar. Koop jij gelijktijdig met jouw iMember lidmaatschap een Apple product? Dan kost het iMember lidmaatschap jou maar €99,- voor een jaar!

Amac: de Mac store in Rotterdam

Je vindt Amac in Rotterdam op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Amac repareert alle producten van Apple in Rotterdam en staat jou graag te woord met passend advies en begeleiding tijdens jouw aankoop. Hier krijg jij de service die je mag verwachten van een Mac store in Rotterdam. Ben jij benieuwd geworden naar de producten en service van Amac? Kom dan snel een keer langs in de showroom in Rotterdam!

Amac bij Woonmall Alexandrium

Naast Amac vind je bij Woonmall Alexandrium ook nog ruim 50 woonwinkels met elk hun eigen unieke collectie. Bij Woonmall Alexandrium ben jij dan ook niet alleen aan het juiste adres voor al jouw Apple producten in Rotterdam, maar ook voor de volledige inrichting van jouw woning zit je hier helemaal goed! Zien wij jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.