Woonmall Alexandrium
Watermanweg 27A
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Ben jij op zoek naar een comfortabel bed van Auping in Rotterdam? Dan ben jij bij Auping Store Alexandrium  aan het juiste adres. Hier vind je het complete Auping assortiment. Van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden, dekbedovertrekken en zelfs kasten. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor passend en persoonlijk slaapadvies. Benieuwd welke Auping producten voor jou gemaakt zijn? Bezoek dan snel de showroom in Rotterdam!

Ontdek alle Auping producten

Bij Auping Store Alexandrium vind jij alles voor in de slaapkamer. Jij kan dus als het ware jouw hele slaapkamer inrichten met de hoogwaardige producten van Auping. Afhankelijk van jouw slaapwensen en slaappatroon vind jij het juiste Auping bed voor jou. Zo kan jij bijvoorbeeld kiezen voor de luxe uitstraling van een boxspring of het ultieme slaapcomfort van een goed bed met het juiste matras. Met de producten van Auping ervaar jij een nachtrust als nooit tevoren.

Hoogwaardige Auping Service

Bij Auping Store Alexandrium staan de slaapexperts altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou op zoek te gaan naar de beste slaapoplossing. Hierbij kijken zij niet alleen naar jouw favoriete slaaphouding of de leukste uitstraling. Nee, de Auping service gaat verder! Elk bed van Auping is uniek en specifiek toegespitst op jouw slaapruimte en houding. De experts van Auping weten waar zij over praten. Wil jij zeker weten dat jij voortaan uitgerust wakker wordt? Vraag dan naar de mogelijkheden in de showroom van Auping Store Alexandrium.

Auping Store Alexandrium in Woonmall Alexandrium

Je vindt Auping Store Alexandrium in Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom op de begane grond kan jij inspiratie opdoen in de vele voorbeeldopstellingen en jouw nieuwe slaapkamer bij elkaar shoppen. Daarnaast kan je bij Auping Store Alexandrium in Woonmall Alexandrium ook profiteren van het Auping Take Back System. Hiermee kan jij jouw oude matras meegeven zodat Auping deze kan recyclen. Bij Auping vind je dus niet alleen de allerbeste slaapoplossingen, je draagt ook nog eens jouw steentje bij aan een schonere wereld!

Naast Auping Store Alexandrium vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels. Hier kan je eindeloos inspiratie opdoen en jouw hele huis opnieuw aankleden. Kom gezellig een dagje woonshoppen en laat verrassen door alle mogelijkheden. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.