Woonmall Alexandrium
Watermanweg 31
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Beter Bed gelooft dat iedereen beter kan slapen.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. Beter Bed helpt je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze slaapadviseurs. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Al ruim 35 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.

We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Beter Bed in Rotterdam

Je vindt Beter Bed Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Ben jij toevallig in de omgeving en wil jij graag wat inspiratie opdoen op het gebied van slapen? Kom dan langs en laat je inspireren in de gigantische showroom! De medewerkers van Beter Bed helpen je graag aan het perfécte bed, matras of kussen voor jouw lichaam.

Bij Woonmall Alexandrium vind je niet alleen de beste slaapkamermeubelen, maar ben jij ook aan het juiste adres voor alle andere meubelen voor bijvoorbeeld jouw slaapkamer of badkamer. Met meer dan 50 woonwinkels ben jij bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres voor een gezellig en vooral inspirerend dagje woonshoppen!

 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.