Woonmall Alexandrium
Watermanweg 127
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Wij kunnen jou natuurlijk wel vertellen hoe gevarieerd en uniek het aanbod van Bouman & Potter is, wat hun kunde en kennis kunnen doen met jouw interieur én dat de meubels van uitstekende kwaliteit zijn. Maar het is nog beter dat je dit allemaal zelf kunt ervaren in de ruime showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Kom langs en laat je inspireren, adviseren en verwonderen!

De grondslag van Bouman & Potter

Wat ooit begon als de Winkel van Sinkel in het Zeeuwse Poortvliet is inmiddels uitgegroeid tot de heuse woonwereld Bouman & Potter. Met meer dan 100 jaar ervaring mag er gesproken worden van ware goeroes op het gebied van wonen. Om ook jou van deze expertise te laten profiteren zijn zij nu ook gevestigd in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Kom gezellig langs en ontdek de mooiste meubels en woonaccessoires!

Persoonlijke service van begin tot eind

Zelfs na meer dan 100 jaar staat er bij Bouman en Potter nog steeds maar één ding centraal: persoonlijke aandacht en passend interieuradvies over onze eigenzinnige collectie. Dit streven zit diep geworteld in de Bouman & Potter familie. Van de woonadviseurs en stylisten tot aan de meubelbezorgers, iedereen steekt de handen uit de mouwen om jou van jouw droominterieur te voorzien.

Alles in huis voor een eigen thuis

In de ruime en gezellige showroom van Bouman & Potter vind jij de beste start voor een nieuw interieur. Met een gevarieerde en unieke collectie creëer jij samen met de woonadviseurs een thuis dat bij je past. Met een persoonlijk interieuradvies krijg jij te zien wat de mogelijkheden zijn om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Tijdens dit persoonlijke interieuradvies krijg jij informatie over materialen, stijlen en de indeling van jouw huis. En het beste van dit allemaal: het interieuradvies is gratis! Maak een afspraak of kom gezellig langs in de showroom van Bouman & Potter in Rotterdam.

Bouman & Potter in Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime en inspirerende showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind jij alles op het gebied van wonen. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de badkamer tot de keuken. Met meer dan 50 woonwinkels zit er altijd wel een meubel voor jou tussen! Zien we jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.