Woonmall Alexandrium
Watermanweg 11
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Welkom thuis bij Bruynzeel Keukens
Niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Dan kun je er écht van genieten. We helpen je graag om deze ideale keuken samen te stellen. Je bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in het Alexandrium in Rotterdam.

Laat je inspireren
Bekijk de verschillende keukenopstellingen en maak in ons keukenatelier de ideale combinatie van deuren, bladen en grepen passend bij jouw stijl. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar je wensen en geven persoonlijk advies op maat. We gaan met je in gesprek over de keukenruimte en jouw gewoontes in en om de keuken. Op basis hiervan maken we een keukenontwerp vol handige oplossingen. Dit ontwerp zie je meteen op ware grootte in onze 3D-ontwerpstudio.

Ontspannen kiezen, zonder onderhandelen
Ontdek op je gemak alle mogelijkheden via de digitale prijskaarten naast onze keukenopstellingen. Daarop zie je wat de getoonde opstelling kost en welke opties er zijn. Liever meteen persoonlijk advies van onze aankoopadviseurs? Tijdens een ontwerpgesprek krijg je een vrijblijvende offerte met daarin de vaste, transparante prijzen van alle verschillende onderdelen. En wanneer je een keuken koopt bij Bruynzeel Keukens, is een aanbetaling niet nodig. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

Thuis, online of in de winkel
Meteen meer keukeninspiratie opdoen? Vraag hier ons inspiratieboek aan, maak online een moodboard of stel zelf de ideale keuken samen in onze keukenplanner. Laat je inspireren op een manier die bij jou past. Thuis, online of in de winkel.

Afspraak maken bij Bruynzeel Keukens Rotterdam Alexandrium

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Of je nou op zoek bent naar interieur voor de slaapkamer, badkamer of woonkamer, bij Woonmall Alexandrium vind je het. Kom langs en bezoek meteen de showroom van Bruynzeel Keukens in Rotterdam om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen.

Gezellig woonshoppen? Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.