Woonmall Alexandrium
Watermanweg 11
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Met een keuken van Bruynzeel Keukens haal jij een keuken van absolute topkwaliteit in huis. Al sinds 1937 maken zij keukens die het dagelijkse leven van zoveel mogelijk mensen makkelijker moet maken. Koop jij een keuken van Bruynzeel, dan koop je ‘een keuken die werkt, voor jou’. Door middel van slimme technieken te gebruiken is een keuken van Bruynzeel niet alleen functioneel, maar ook mooi én betaalbaar. Deze combinatie is dan ook het uitgangspunt van Bruynzeel. En met succes, want vandaag de dag vind je in maar liefst één op de vier woningen een Bruynzeel keuken!

Elke keuken van Bruynzeel is uniek

De keukens van Bruynzeel worden in onderdelen geleverd. Jij kan dus jouw hele keuken zelf samenstellen. Ieder onderdeel heeft een eigen, vaste prijs. Dit zorgt ervoor dat jij dus niet alleen de controle houdt over hoe jouw keuken eruit gaat zien, maar ook hoeveel deze gaat kosten. Daarnaast krijg je bij elke keuken van Bruynzeel maar liefst 10 jaar garantie. Jouw nieuwe keuken moet namelijk wel blijven werken.

Oneindig veel mogelijkheden

Als jij jouw nieuwe Bruynzeel keuken gaat samenstellen zal je er misschien al achter komen dat je ongelofelijk veel mogelijkheden hebt. Zo heb je een ruime keuze uit keukendeuren, aanrechtbladen en apparatuur. Daarnaast kan je ook nog uit meerdere kleuren kiezen. Kom langs en stel de keuken van jouw dromen samen!

Bruynzeel Keukens in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Bruynzeel Keukens in Rotterdam aan het juiste adres! Je vindt de ruime showroom op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Hier kan je terecht met al jouw vragen en voor persoonlijke adviezen. Ook vind je bij Bruynzeel Keukens in Rotterdam een ruime showroom waar jij inspiratie kan opdoen.

Persoonlijke aandacht bij Bruynzeel Keukens Rotterdam

Het deskundige personeel van Bruynzeel Keukens in Woonmall Alexandrium staat klaar voor al jouw vragen. Zij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en geven jou waar nodig advies en tips. Vraag één van de medewerkers naar de mogelijkheden en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden.

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Of je nou op zoek bent naar interieur voor de slaapkamer, badkamer of woonkamer, bij Woonmall Alexandrium vind je het. Kom langs en bezoek meteen de showroom van Bruynzeel Keukens in Rotterdam om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen.

Gezellig woonshoppen? Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.