Woonmall Alexandrium
Watermanweg 205
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

In 1997 opende De Tafelaar haar deuren en sindsdien is de winkel eigenlijk niet weg te denken uit de interieurwereld. Bij De Tafelaar kan je terecht voor een complete collectie banken, stoelen, kasten, tafels, lampen en woonaccessoires in vele verschillende stijlen. Het uitgebreide assortiment geeft jou een royale keuze. Kom eens langs in de showroom in Rotterdam en laat je inspireren onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Ontdek de uitgebreide collectie

Bij De Tafelaar ben je aan het juiste adres voor elke woonstijl. Of je nou op zoek bent naar stoer en robuust of juist elegant, bij De Tafelaar slaag jij altijd! Door de grote keuze kan jij er voor kiezen om één woonstijl aan te houden door je gehele interieur of om verschillende stijlen te combineren en er jouw eigen draai aan te geven.

Omdat het grootste gedeelte van de meubelen in eigen beheer geproduceerd worden is het ook mogelijk om meubelen op maat te laten maken. Zo kan iedere woonwens bij De Tafelaar gerealiseerd worden, en dat voor een goede prijs.

Persoonlijk advies met passie voor het vak

Heb jij advies nodig bij het vernieuwen van jouw interieur? De woonexperts van De Tafelaar ondersteunen jou graag met hun kennis, creativiteit en ervaring. Onder het genot van een kop koffie voorzien de woonexperts jou graag van advies.

Heb jij eigenlijk weinig tijd? Dan kan je een afspraak maken waarin één van de experts van De Tafelaar alle tijd voor jou neemt om samen op zoek te gaan naar jouw nieuwe interieur. Desgewenst helpen zij jou ook met het ontwerp van de op maat gemaakte meubelen van De Tafelaar. Benieuwd of zij jou ook kunnen helpen?

De Tafelaar in Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar kwaliteitsmeubelen in Rotterdam? Bezoek dan eens de showroom van De Tafelaar op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier kan je eindeloos inspiratie opdoen en verschillende woonstijlen in het echt ervaren. Daarnaast vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen collecties. Kom gezellig een dagje woonshoppen en laat je verrassen door alle prachtige collecties!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.