Woonmall Alexandrium
Watermanweg 19a
3067 GA Rotterdam

info@dreambedden.nl

Begane grond

Dreambedden

Dreambedden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in slapen.Wij leveren al jarenlang de mooiste boxsprings, de beste matrassen en de fijnste toppers bij klanten in Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Maatwerk boxsprings
Dreambedden is gespecialiseerd in het maken van boxsprings op maat. Zo leveren wij als enige in heel Nederland zelfs Familie boxsprings van maar liefst 360 cm breed. Hier kunt u met het hele gezin op liggen. Het grootste gedeelte van onze prachtige collectie wordt hier in Nederland voor u met liefde en passie speciaal op maat gemaakt.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 500 verschillende kleuren en stoffen. Ook kunt u kiezen uit verschillende modellen hoofdborden zoals een strak, tijdloos of modern hoofdbord. Wanneer u echt wil uitpakken is het bij ons ook mogelijk om een hoofdbord over uw hele slaapkamerwand in een prachtig patroon op maat te laten maken.

Matrassen & toppers
Wij hebben een breed assortiment aan matrassen en toppers. Uiteraard geven wij u hierover graag persoonlijk en passend advies. Bij ons kunt u matrassen en toppers uittesten in onze showroom. Ook zijn deze makkelijk online te bestellen via onze website. De matrassen en toppers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder ook speciale lengte en breedte maten. Er is keuze uit verschillende soorten hardheden en vering systemen. Zo stelt zelf u matras en/of topper samen en kunt u in combinatie met één van onze boxsprings een ideaal slaapsysteem samenstellen.

Productie
De productie van onze boxsprings en matrassen vindt plaats in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij heel SNEL en kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een superscherpe prijs.

Dreambedden in Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Dreambedden op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Hier vind je een ruime collectie aan bedden, matrassen, kussens en nog veel meer! Ontdek de uitgebreide collectie of bezoek één van de ruim 50 andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Van slaapkamer tot badkamer en van de keuken tot verlichting, bij Woonmall Alexandrium vind jij alles voor een nieuw interieur. Tot snel bij Woonmall Alexandrium!

 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.