Woonmall Alexandrium
Watermanweg 117a
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Goossens Wonen en Slapen: een totale woonbeleving

De vernieuwde winkel van Goossens in Rotterdam is maar liefst 3.500m2 groot. Ontdek de nieuwste meubelen en slaapitems. Kom bijvoorbeeld proefzitten op de vele Goossens banken, stoelen en fauteuils, kies een mooie tafel uit of ga op zoek naar de perfecte kast voor in jouw interieur. Bij Goossens vind je meubelen die perfect aansluiten op jouw woonwensen!

Slaapkamermeubelen

Bij Goossens vind jij niet alleen de mooiste meubelen voor jouw woon- en eetkamer. Ook voor de slaapkamer ben je bij Goossens aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar een fijne boxspring, een mooi bedframe, een fantastisch matras of smaakvolle meubelen voor in de slaapkamer; bij Goossens in Rotterdam slaag jij gegarandeerd voor jouw slaapkamer.

Om een goede nachtrust te garanderen zorgen de slaapexperts van Goossens ervoor dat elk bed van Goossens voldoet aan strenge kwaliteitseisen, zonder dat jij hiervoor de hoofdprijs betaalt. Dit geldt uiteraard ook voor de andere slaapmeubelen van Goossens!

Persoonlijk advies

Een huis inrichten kan een lastige klus zijn. Helemaal als woonstyling simpelweg niet jouw ding is. Daarom kan je bij Goossens ook terecht met al jouw woonvragen. De deskundige adviseurs van Goossens nemen alle tijd om jou te voorzien van een persoonlijk interieuradvies.

Ook voor passend slaapadvies kun je binnenlopen bij Goossens Rotterdam. Zij luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen van het juiste bed en matras. Dankzij de jarenlange ervaring en ruime kennis op het gebied van slapen kan jij voortaan met een tevreden gevoel naar bed!

Combineer jouw Goossens meubelen met woonaccessoires

Is woonstyling jouw ding? Ga dan aan de slag met de nieuwste Goossens meubelen om jouw unieke stijl te creëren! Combineer bijvoorbeeld een hoekbank met toffe sierkussens of een vloerkleed. De mogelijkheden bij Goossens Wonen & Slapen zijn eindeloos!

Goossens Wonen & Slapen bij Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar de nieuwste meubelen en woonaccessoires? Dan ga je natuurlijk naar Goossens Wonen & Slapen in Woonmall Alexandrium. Met Goossens richt jij jouw hele huis opnieuw in!

Naast Goossens vind je bij Woonmall Alexandrium nog meer dan 50 andere woonwinkels waar jij inspiratie op kunt doen en een volledig interieur bij elkaar kunt shoppen. Daarnaast hebben wij ook fijne horeca om even bij te komen van al het woonwinkelen. Bij Woonmall Alexandrium ben je aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.