Woonmall Alexandrium
Watermanweg 33
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Grando Keukens & Bad biedt jou het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukens en badkamers. Al sinds 1965 ben je bij Grando Keukens & Bad aan het juiste adres voor jou droomkeuken of -badkamer. Zij weten dan ook als geen ander dat geen één woning hetzelfde is en dat iedere keuken en badkamer om maatwerk vraagt. Combineer deze ervaring met een ongekende passie voor het vak en je krijgt bij Grando de keuken of badkamer waar je altijd van gedroomd hebt.

Grando keukens en badkamers naar wens

In de showroom van Grando Keukens & Bad in Rotterdam vind je ruim 50 opstellingen van verschillende keukens en badkamers waar jij onbeperkt inspiratie kunt opdoen. Staat jouw droomkeuken of -badkamer er toch niet tussen? Geen probleem! Met enkel de maten van jouw beschikbare ruimte kunnen de experts van Grando een keuken of badkamer op maat ontwerpen, en dat allemaal binnen jouw budget!

Service op maat

Bij Grando Keukens & Bad weten ze wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een absolute droomkeuken of -badkamer. Persoonlijk contact en afstemming met de klant staan aan de basis van een goed ontwerp. Daarom staan de experts van Grando altijd voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen naar de mogelijkheden te bekijken, waarbij functionaliteit en de perfecte uitstraling voorop staan. Kom gerust langs en laat je verrassen!

Grando in Woonmall Alexandrium

Je vindt Grando Keukens & Bad op de begane grond van Woonmall Alexandrium in Rotterdam. In de showroom kan jij onwijs veel inspiratie opdoen en al jouw woonwensen bespreken met de experts van Grando.

Bij Woonmall Alexandrium vind je ruim 50 woonwinkels onder één dak. Voor een gezellig dagje woonshoppen zit je hier dan ook helemaal goed. Bezoek meerdere showrooms of rust even uit in één van de horecagelegenheden. Bij Woonmall Alexandrium shop jij jouw hele interieur bij elkaar. Kom jij binnenkort ook langs?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.