Woonmall Alexandrium
Watermanweg 25
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Ben jij op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen en slapen? Dan ben jij bij Haco Wonen en Slapen op de begane grond van Woonmall Alexandrium aan het juiste adres! Bij Haco vind jij meubels in vele verschillende stijlen en formaten die jouw interieur weer helemaal opfrissen. In de ruim 800m² grote showroom van Haco Rotterdam vind jij alles voor een nieuw interieur!

De mooiste Haco meubels

Omdat de woonexperts van Haco alle meubels zelf inkopen, kunnen zij u ook verschillende unieke woonprogramma’s aanbieden die enkel en alleen bij Haco verkrijgbaar zijn. Alle woonprogramma’s worden met veel zorg samengesteld, zodat er voor iedereen een passend interieur tussen zit.

Bankstellen, eetkamerstoelen, slaapkamers, boxsprings en kasten. Bij Haco Wonen en Slapen shop jij met gemak jouw hele interieur bij elkaar. Je kunt er voor kiezen om één woonstijl aan te houden, of verschillende stijlen met elkaar te combineren. Bij Haco is niks te gek. Met jouw creativiteit kom jij namelijk altijd tot een interieur dat echt bij jou past!

Persoonlijk woonadvies

De juiste meubelen combineren is een echte uitdaging. Gelukkig denken de woonexperts van Haco graag met jou mee. Onder het genot van een kopje koffie bespreken zij graag alle mogelijkheden en geven zij jou gratis persoonlijk woonadvies. Natuurlijk krijg jij ook uitgebreid de tijd om alle Haco meubels zelf te bekijken en inspiratie op te doen.

Haco bij Woonmall Alexandrium

Je vind Haco Wonen en Slapen in Rotterdam onder andere op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom kan jij ongelimiteerd wooninspiratie opdoen en je laten verrassen door een persoonlijk woonadvies van één van de woonexperts van Haco.

Bij Woonmall Alexandrium vind jij 55 woonwinkels onder één dak. Met honderden unieke wooncollecties slaag jij altijd in één van de ruim 50 woonwinkels. Benieuwd of jouw droominterieur er ook tussen zit? Bezoek dan snel één van de woonwinkels van Woonmall Alexandrium en laat je verrassen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.