Woonmall Alexandrium
Watermanweg 211
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Hello Rotterdam!

Na Duiven en Den Bosch is de leukste keukenzaak van Nederland nu ook gevestigd in Woonmall Alexandrium. Bezoek snel de showroom en vind jouw droomkeuken!

De ultieme ervaring

Kijken, voelen, uitproberen en samenstellen. Bij Hello Kitchen in Rotterdam moet het kopen van een nieuwe keuken vooral een leuke en aangename ervaring zijn. Een keuken kopen is namelijk niet zomaar iets. Heb jij jouw ideale keuken al voor ogen? Of heb jij nog helemaal geen idee hoe jouw droomkeuken eruit ziet? Wat jouw situatie ook is, bij Hello Kitchen zit je helemaal goed. In de ruime showroom vindt je alle denkbare opstellingen, maten, kleuren en andere accessoires. Doe oneindig inspiratie op of laat je adviseren door één van de deskundige medewerkers!

Gepast advies bij Hello Kitchen

In de ruime showroom in Woonmall Alexandrium kan jij in alle rust oneindig inspiratie opdoen. Mocht jij er toch niet helemaal uitkomen, dan staan de deskundige en ervaren adviseurs te allen tijde voor jou klaar om jou te voorzien van een gepast en persoonlijk advies. Bij Hello Kitchen is het namelijk vanzelfsprekend dat elke keuken op al jouw wensen moet aansluiten.

Geef jouw gewenste stijl en persoonlijke wensen en eisen door, en laat je verrassen door het passende advies van één van de deskundige adviseurs! Bij iedere toegevoegde optie zie jij ook direct het prijsverschil met de originele opstelling. Dat is niet alleen erg makkelijk en overzichtelijk, maar vooral ook transparant naar jou als klant!

Jouw nieuwe keuken. Zo doen zij dat.

Hello Kitchen in Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Hello Kitchen Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind je meer dan 50 woonwinkels met elk hun eigen, unieke collecties. Modern, klassiek, strak of juist heel natuurlijk, je vindt het bij Woonmall Alexandrium. Wil jij binnenkort ook een gezellig dagje woonshoppen of gewoon inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij jou graag bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.