Woonmall Alexandrium
Watermanweg 19
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Hoogenboezem

Hoogenboezem is een echt familiebedrijf dat al 100 jaar thuis is in wonen. In de woonwinkel in Woonmall Alexandrium Rotterdam vind je alle soorten en stijlen meubels verdeeld over maar liefst 2 etages (begane grond en 1e verdieping). Hier worden onder andere de collecties van de merken Inhouse, Baenks, Henders&Hazel en Xooon gepresenteerd.

In de winkel vind je stijlkamers met een groot aanbod aan woonstijlen, van modern tot stoer en robuust van landelijk tot Scandinavisch. De interieurcoaches van Hoogenboezem helpen je graag om te ontdekken wat het beste bij jou past en daarmee je woonwensen te vervullen. Daarnaast wordt er met plezier een vrijblijvend een persoonlijk advies opgesteld op het gebied van kleuren, materialen, maatwerk, indeling woonkamer en aanvullende producten (zoals vloerkleden, verlichting en accessoires) met (optioneel) de mogelijkheid voor een 2d of 3d plattegrond van jouw nieuwe interieur.

Jouw bank, tafel, stoel, relaxfauteuil of kast is bovendien gegarandeerd van de laagste prijsgarantie en ook nog eens verzekerd van een uitstekende service en productgarantie (CBW erkend).

To top