Woonmall Alexandrium
Watermanweg 19
3067 GA Rotterdam
Begane grond + 1e etage

Eerste etage

Hoogenboezem

Hoogenboezem is een echt familiebedrijf dat al 100 jaar thuis is in wonen. In de woonwinkel in Woonmall Alexandrium Rotterdam vind je alle soorten en stijlen meubels verdeeld over maar liefst 2 etages (begane grond en 1e verdieping). Hier worden onder andere de collecties van de merken Inhouse, Baenks, Henders&Hazel en Xooon gepresenteerd.

In de winkel vind je stijlkamers met een groot aanbod aan woonstijlen, van modern tot stoer en robuust van landelijk tot Scandinavisch. De interieurcoaches van Hoogenboezem helpen je graag om te ontdekken wat het beste bij jou past en daarmee je woonwensen te vervullen. Daarnaast wordt er met plezier een vrijblijvend een persoonlijk advies opgesteld op het gebied van kleuren, materialen, maatwerk, indeling woonkamer en aanvullende producten (zoals vloerkleden, verlichting en accessoires) met (optioneel) de mogelijkheid voor een 2d of 3d plattegrond van jouw nieuwe interieur.

Jouw bank, tafel, stoel, relaxfauteuil of kast is bovendien gegarandeerd van de laagste prijsgarantie en ook nog eens verzekerd van een uitstekende service en productgarantie (CBW erkend).

Je vindt Hoogenboezem op de begane grond én eerste verdieping (op beide etages hebben zij een ingang)
Bij Woonmall Alexandrium vind jij alles op het gebied van wonen. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de badkamer tot de keuken. Met meer dan 50 woonwinkels zit er altijd wel een meubel voor jou tussen! Daarnaast kan je bij ons heerlijk genieten van een goede kop koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch of zelfs een heerlijk Aziatisch diner  bij onze horecazaken. Al met al zijn wij het compléte dagje uit voor het op doen van inspiratie, lekker uit eten gaan én fijn woonwinkelen.

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.