Watermanweg 13c
begane grond, ingang Rivièra Maison
3067 GA Rotterdam

Begane grond

KASTENSTUDIO MAATMEUBEL

Al sinds 1991 is Kastenstudio Maatmeubel bij uitstek het adres voor kasten op maat, zoals inloopkasten, draaideurkasten, boekenkasten en schuifdeurkasten.

Ook andere soorten meubels zoals werkbladen, ladeblokken, halkasten en wandmeubelen kunnen geheel op maat worden gemaakt.

De kasten worden door heel Nederland en België geleverd en gemonteerd. Ben jij dus op zoek naar een unieke maatkast? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom en laat je verrassen!

Al sinds 1991 een vertrouwd familiebedrijf

Kastenstudio Maatmeubel is een echt familiebedrijf. André en Ria Ruigrok begonnen in 1991 met het aanbieden van kasten op maat en zijn hier, meer dan 32 jaar later, nog steeds zeer gepassioneerd mee bezig. Het geheim van dit jarenlange succes zit in het feit dat alles tot op de millimeter op maat gemaakt wordt in de uitvoering die jij zelf samenstelt, en dit alles voor een goede en bovenal betaalbare prijs!

Persoonlijke service en advies

Bij Kastenstudio Maatmeubel wordt elke kast persoonlijk voor jou ontworpen en geproduceerd. Om jou de gewenste kast op maat te geven beginnen de experts altijd met een persoonlijk gesprek. Hierin worden al jouw wensen vastgelegd en kan er aan de hand van jouw wensen en eisen, een gratis ontwerp gemaakt worden dat precies aansluit bij jouw inrichting, persoonlijke wensen en budget.

Kasten op maat in Rotterdam – eigen meubelmakerij

Bij Kastenstudio Maatmeubel wordt ervoor gezorgd dat alles op de millimeter precies wordt gemaakt.

Zo weet jij ook 100% zeker dat jouw nieuwe kast precies past en dat er geen speling ontstaat. Alle kasten op maat worden in eigen meubelmakerij geproduceerd, waarna ze door heel Nederland en België geleverd en gemonteerd worden. Dit gebeurt uitsluitend met het eigen deskundige personeel.

Kastenstudio Maatmeubel bij Woonmall Alexandrium

Voor alle kasten op maat in Rotterdam ben je bij deze prachtige winkel aan het juiste adres! Je vindt de winkel op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Kastenstudio Maatmeubel is in dezelfde winkelruimte gevestigd als Rivièra Maison. Rechts achter vind je de showroom.

Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Bij Woonmall Alexandrium zit je dan ook helemaal goed voor een gezellig dagje woonshoppen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.