Woonmall Alexandrium
Watermanweg 227
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Ben jij op zoek naar een keuken absolute topkwaliteit? Dan ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres! Je vindt Keuken Kampioen in Rotterdam onder andere op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom vind je een groot aantal voorbeeldopstellingen met de mooiste keukens en keukenaccessoires in Rotterdam!

De kwaliteit van Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen vind je enkel keukens van de hoogste kwaliteit. Met ruim 25 jaar ervaring weten zij precies wat de keukensmaak van Nederland is, maar ook dat iedereen andere wensen en een eigen smaak heeft. Vandaar dat je hier ook altijd een keuken naar smaak vindt. Ze zijn namelijk niet voor niets kampioen in keukens!

Het maken van keukenapparatuur behoort niet tot de taken van Keuken Kampioen. Maar om de prijzen laag te houden, kijken de deskundige experts samen met jou naar de laagste prijs op internet. Dat is dan ook jouw prijs. Zo betaal je nooit teveel, want dat willen ze zelf namelijk ook niet!

Keukens uit eigen fabriek

Bij Keuken Kampioen worden alle keukens in de eigen fabriek gemaakt. Dit zorgt er ook voor dat niemand vastzit aan een standaardkeuken. Heb jij bijvoorbeeld jouw droomkeuken gevonden, maar is het net niet de juiste kleur of is het blad net iets te dik? Geen probleem! De experts in de showroom in Rotterdam noteren jouw wensen en zorgen ervoor dat jouw nieuwe keuken op maat gemaakt wordt. Alle keukens worden in Duitsland gemaakt, met vakmanschap en precisie. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en zorgen wij dat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe keuken!

Persoonlijk advies

Een keuken naar wens begint met een advies op maat. De experts van Keuken Kampioen staan altijd voor jou klaar met een persoonlijk advies. Van kleur tot materiaal en van opstelling tot apparatuur. Dankzij de jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen zij al jouw vragen beantwoorden!

Ben jij benieuwd hoe jouw nieuwe keuken er uit komt te zien? Maak dan samen met de keukenexperts een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Met een 3D-ontwerp komt jouw keuken echt tot leven en kan jij jouw keuken tot in de puntjes samenstellen. Tijdens een 3D-ontwerp beginnen jullie met het maken van een schets, waarna jij eindeloos kunt wijzigen in opstelling, kleuren, materialen en andere details. Net zo lang tot de nieuwe keuken helemaal naadloos op jouw wensen aansluit!

Steinhaus keuken: dé keuken van Keuken Kampioen

Steinhaus is het eigen merk van Keuken Kampioen, waarbij productkwaliteit de allerhoogste prioriteit heeft. Elke Steinhaus keuken wordt, voordat ze de fabriek uitgaan, streng gecontroleerd door de keurmeesters. Zo garanderen ze dat jouw nieuwe Steinhaus keuken nog jarenlang meegaat. Ze geven namelijk niet voor niets maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

De beste keukens in Rotterdam

Voor de beste keukens in Rotterdam moet je bij Keuken Kampioen in Rotterdam zijn! De ruime showroom in Rotterdam is gevestigd op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind je een ruime showroom met de mooiste keukens en bijpassende apparatuur!

Bij Woonmall, Alexandrium vind je naast Keuken Kampioen, nog ruim 50 andere toffe woonwinkels met elk hun eigen, unieke collecties. Voor een gezellig dagje woonshoppen ben je bij Woonmall Alexandrium dan ook aan het juiste adres. Zien we jou binnenkort ook?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.