Woonmall Alexandrium
Watermanweg 213
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Vakmanschap bij iedere stap

Bij KeukenCoach staat vakmanschap hoog in het vaandel. Niet alleen voor uw keuken zelf, maar ook alle service eromheen. Van advies tot aankoop en van levering tot montage. Daarom werken er bij KeukenCoach ook geen adviseurs, maar echte keukenexperts die er alles aan doen om jou van jouw absolute droomkeuken te voorzien!

Het hart van het huis

Een keuken is veel meer dan alleen een plaats om te koken en te eten. Het is het hart van het huis, de plek waar je na een lange werkdag weer even tot rust komt en waar je samen met vrienden en familie de mooiste momenten beleeft. Bij KeukenCoach koop jij dan ook niet zomaar een keuken, maar ‘betover jij het hart van je huis’.

De werkwijze van KeukenCoach

Elke keuken begint met een wens. Een ruime open keuken of juist een gezellige knusse hoekkeuken. Al jouw persoonlijke voorkeuren en eisen worden meegenomen in het keukenontwerp waardoor het eindresultaat naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is het keukenontwerp toch niet geheel naar wens? Geen probleem! De keukenexperts van KeukenCoach gaan net zo vaak terug naar de tekentafel totdat jij jouw droomkeuken hebt!

Service en advies op maat

Een keukenadvies kan iedereen geven. Het gaat er juist om dat elk advies passend en persoonlijk is. Daarom wil KeukenCoach jou echt leren kennen voordat zij een advies geven, zodat jij ook echt wat met het advies kan. In de showroom van KeukenCoach Rotterdam staan de keukenexperts voor jou klaar om jou van echt persoonlijk advies te voorzien.

Toch stopt de service hier niet. Zelfs tot twee jaar na oplevering kan jij vertrouwen op de vakkundige kennis van KeukenCoach. Dat vind je nergens anders!

KeukenCoach in Woonmall Alexandrium

Ben jij niet alleen op zoek naar een prachtige nieuwe keuken, maar ook naar passend en persoonlijk advies? Dan ben jij bij KeukenCoach Rotterdam in Woonmall Alexandrium aan het juiste adres! Bezoek de ruime showroom op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium en laat je inspireren en adviseren!

Vergeet ook zeer niet om de vele andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium te bezoeken. Met meer dan 50 woonwinkels onder één dak de ideale plek voor een heerlijk dagje woonshoppen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.