Woonmall Alexandrium
Watermanweg 103
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Keukens, badkamers en garderobes in Deens design voor een verrassend lage prijs. Dat is waar Kvik voor staat. Al meer dan 30 jaar levert Kvik Deens design tegen lage prijzen. Flexibiliteit, kwaliteit en vooral toegankelijkheid zijn de kernwaarden. Iedereen heeft tenslotte recht op mooi Deens design in huis.

Deens design tegen lage prijzen

Ga je voor de moderne Scandinavische stijl of ben jij toch meer gecharmeerd van klassieke lijnen? Bij Kvik heb je keuze uit vele verschillende keukens, badkamers en garderobekasten van Deense topkwaliteit. Het aanbod aan keukens en badkamers van Deens design is zorgvuldig geselecteerd, waardoor er geen overmatig aanbod aan keukens en badkamers is waarin jij door de bomen het bos niet meer kan zien. Tevens houdt dit de prijs ook laag omdat er niet onnodig geproduceerd wordt, hierdoor haal jij een uniek exemplaar in huis!

Service op de Kvik-manier

In de ruime showroom werken geen verkopers, maar consulenten. Zij zijn er namelijk niet om te verkopen, maar om jou te helpen met een Kvik keuken, badkamer of garderobekast op maat. Jouw koopervaring staat namelijk centraal en moet net zo prettig zijn als de jaren erna in jouw keuken of badkamer. De experts luisteren naar jouw wensen en komen tegemoet aan jouw dromen. Alleen zo kunnen zij jouw gewenste Kvik keuken of badkamer realiseren.

Kan jouw nieuwe Kvik keuken eindelijk geïnstalleerd worden? Dan kan je kiezen uit drie serviceniveaus, namelijk doe-het-zelf, doe-het-leuk en doe-het-makkelijk. Jij kan zelf kiezen hoeveel werk je zelf doet en welk gedeelte jij aan de experts van Kvik wilt overlaten. In de ruime showroom in Rotterdam lichten zij deze serviceniveaus graag verder toe.

Kvik Rotterdam bij Woonmall Alexandrium

In de ruime showroom in Rotterdam vind jij het mooiste aanbod aan keukens en badkamers. Je vindt de showroom op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Kom inspiratie opdoen of stel al jouw vragen aan één van de deskundige consulenten. Ze staan altijd voor jou klaar!

Bij Woonmall Alexandrium vindt je meer dan 50 woonwinkels onder één dak! Of je nou gaat shoppen voor jouw Kvik badkamer, keuken of woonkamer, bij Woonmall Alexandrium vind je een groot aanbod met de leukste meubelen en woonaccessoires waar gegarandeerd iets tussen zit dat naadloos aansluit op jouw wensen. Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.