Watermanweg 21b
3067 GA Rotterdam

info@lazzoni.nl

Begane grond

LAZZONI is een modern meubelmerk dat staat voor meubels van hoge kwaliteit. Met meer dan 100 jaar en 4 generaties aan ervaring hebben de vakmensen van LAZZONI een passie voor het vak ontwikkeld die u terugziet in het brede assortiment aan kwaliteitsmeubels. Van salon- en eettafels tot de mooiste banken en bedden, alle LAZZONI meubels hebben het doel om u te helpen genieten van elke vierkante meter van uw huis!

Samen tot een prachtig ontwerp

Bij LAZZONI ligt de focus op samenwerking. Samen met u wordt uw huis omgetoverd tot een warm en gezellig thuis. Bij LAZZONI kijken ze niet alleen naar uw beschikbare ruimte, maar ook naar u als persoon. Daarmee leggen zij de focus op het creëren van de mooiste interieurs die een uniek en persoonlijk karakter uitstralen.

Out-of-the-box ontwerpen

De meubels van LAZZONI staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor slimme en mooie ontwerpen. De meubelontwerpers doen inspiratie op bij opkomende ontwerpers en kunstenaars om zo tot unieke meubelontwerpen te komen die niet worden beperkt door ruimte en tijd. Elk meubel heeft een unieke feature, zoals extra opbergruimte of de mogelijkheid om uw tafel uit te breiden. Daarnaast speelt uw eigen inbreng natuurlijk ook een grote rol bij de interieurontwerpen van LAZZONI.

Een persoonlijk en uniek ontwerp

Wilt u alvast zien hoe uw LAZZONI meubelen er in uw huis uit komen te zien? Stuur dan een plattegrond van uw ruimte op of geef de afmetingen door. Onze vakmensen maken voor u een interieur ontwerp, een 3D-model met Augmented Reality én een fotoweergave waarin u uw toekomstige interieur zelf kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook langskomen in de showroom om de gratis 3d Design Service te ontdekken.

Voel u vrij om aan te passen

De meubels van LAZZONI zijn volledig naar wens aan te passen. Of u nu de grootte wilt aanpassen of toch liever voor aan andere afwerking of stoffering kiest, bij deze winkel heeft u de touwtjes in handen dankzij een exclusieve ontwerpservice. Met een warme en vertrouwde winkelervaring en uw eigen dromen haalt u de ontwerper in uzelf naar boven!

LAZZONI in Woonmall Alexandrium

Ontdek de hoogwaardige en uitgesproken collecties van LAZZONI in Woonmall Alexandrium en laat u inspireren en adviseren door de vakmensen van LAZZONI in Rotterdam. In de ruime showroom kunt u terecht voor passend advies en een levensecht 3D-ontwerp van uw nieuwe interieur.

Woonmall Alexandrium biedt u een volledige woonervaring met meer dan 55 woonwinkels onder één dak. Kom langs voor een gezellig dagje woonshoppen en vind de mooiste meubels en woonaccessoires bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.