Woonmall Alexandrium
Watermanweg 101
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Een nieuwe hoekbank, zithoek of fauteuil koop je niet elk jaar opnieuw. Daarom is het ook belangrijk dat jij de goede keuze maakt en een kwalitatief goede bank kiest die jarenlang mooi en vooral comfortabel blijft. Voor zo’n bank ben je bij Lederland in Rotterdam aan het juiste adres. Al sinds 1986 is Lederland dé specialist op het gebied van exclusieve leren banken en fauteuils. Kies jij voor Lederland, dan kies je voor echt kwaliteitsleer!

Ruim 100 exclusieve Lederland bankstellen

De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve leren banken, fauteuils en stoelen in een groot aantal stijlen. Van strak modern tot eigentijds romantisch. Met keuze uit 50 leersoorten en maar liefst 250 kleuren zit er altijd wel een geschikte bank voor jou tussen! In de showroom van Lederland in Rotterdam kan jij de ruime collectie in het echt ervaren. Van de mooiste leren stoelen en fauteuils tot echt leren hoekbanken. Kom de collectie ontdekken op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium!

Enkel de hoogste kwaliteit

De vakmensen van Lederland gebruiken uitsluitend bovenhuidsleer voor de productie van hun meubelen. Bovenhuidsleer (ook wel nerfleer genoemd) geeft na bewerking de beste kwaliteit en is duurzamer, soepeler, mooier en comfortabeler dan andere leersoorten.

Uiteraard vraagt een leren bank ook onderhoud. Bij Lederland vind je voor elk leertype een eigen specifiek onderhoudsproduct genaamd Bioline. Door jouw bank regelmatig te onderhouden zorg jij ervoor dat hij lang meegaat en vooral goed blijft zitten. Omdat wij niks minder dan kwaliteit leveren krijg jij bij ons 8 jaar kwaliteitsgarantie op alle exclusieve leren banken.

Exclusieve leren banken vereisen vakwerk

Bij Lederland is alleen het beste goed genoeg. Dit begint al bij het ontwerp van de bank. Hij moet er goed uitzien, maar vooral goed zitten. Zitcomfort speelt dan ook een grote rol. Door de juiste vulmaterialen en leersoorten te gebruiken waarborgen zij deze kwaliteit. Productie gebeurt alleen door echte vakmensen die veel ervaring hebben met het selecteren en snijden van leerhuiden en het stik- en stoffeerwerk. Een exclusieve leren bank is namelijk een staaltje vakmanschap!

Lederland Rotterdam bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Lederland Rotterdam op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium, tegenover Restaurant Asia. In de showroom van Lederland kan jij ongelimiteerd inspiratie opdoen en ben jij aan het juiste adres voor advies op maat.

Bij Woonmall Alexandrium vind jij voor ieder interieur de leukste meubelen en accessoires. Met meer dan 50 woonwinkels ben je hier aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Kom jij binnenkort ook langs?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.