Woonmall Alexandrium
Watermanweg 203
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Wij zijn Cas van Beers en Mike van Dijk, franchisenemers van Marquardt Rotterdam. Bij elkaar opgeteld hebben we al ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Tijdens ons werk leerde wij elkaar kennen en er ontstond een goede klik. We vulden elkaar in de showroom zo goed aan dat we dachten: ‘Moeten wij niet voor onszelf starten?’
En zo geschiedde, we besloten onze kennis en krachten te bundelen en kozen voor een formule waarbij kwaliteit in materialen en persoonlijk contact voorop staat: Marquardt dus. Van de hoogwaardige apparatuur tot de eindeloze mogelijkheden qua kastenwerk, van de fantastisch mooie exclusieve werkbladen van steen tot de mogelijkheden met deze materialen: de volledige collectie van Marquardt is van top kwaliteit. Daarnaast is het fijn om de klanten van eerlijk advies en een eerlijke prijs te kunnen voorzien, zonder gedoe. Dat geeft rust en vertrouwen voor de klant om op eigen tempo afwegingen en keuzes maken.

Een keuken aanschaffen moet vooral leuk zijn, als je het ons vraagt. Daarom begeleiden wij onze klanten altijd met kennis, eerlijkheid en een lach door het hele traject. Dat maakt het werk voor ons ook zo leuk! Van A tot Z contactpersoon zijn en blijven voor een klant om uiteindelijk die droomkeuken te zien in hun huis is fantastisch. Een dag is voor ons geslaagd als we dat vertrouwen van een klant hebben gekregen en we voor ze aan de slag mogen.

Dus, wanneer mogen we voor jou aan de slag? Stap gerust eens binnen, we staan klaar met een ‘bakkie pleur’ en een flinke dosis energie!

Marquardt Küchen in Rotterdam

Je vindt Marquardt Küchen in Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. In de ruim opgezette showroom vind je tientallen voorbeeldopstellingen en kan jij ongestoord inspiratie opdoen.  Heb jij toch een vraag over de Marquardt keukens? Vraag het dan aan één van de adviseurs. Zij staan jou graag te woord!

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de ruime showroom van Marquardt Küchen Rotterdam, nog ruim 50 andere woonwinkels met unieke items en meubelen. Bij Woonmall Alexandrium slaag je voor elk interieur. Kom jij binnenkort ook gezellig een dagje woonshoppen?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.