Woonmall Alexandrium
Watermanweg 203
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

De keuken is vaak het hart van een woning. Daarom wil jij natuurlijk ook zeker weten dat jouw keuken kwalitatief goed is en jaren mee kan. Met een keuken van Marquardt Küchen hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Met ruim 25 jaar ervaring én een eigen granietfabriek ben jij bij Marquardt aan het juiste adres voor een keuken van absolute topkwaliteit!

Topkwaliteit voor de juiste prijs

Marquardt is dé nummer 1 op het gebied van keukens met graniet. Een Marquardt keuken onderscheidt zich van andere keukens door de unieke constructie van werkbladen van graniet, composiet en natuursteen. Door het gepatenteerde natuursteensysteem van Marquardt zijn de werkbladen bijzonder stabiel en belastbaar. Om deze kwaliteit te garanderen ontvang jij maar liefst 25 jaar garantie op jouw keuken met graniet!

De persoonlijke aanpak van Marquardt

Een keuken is een grote aanschaf. Daarom nemen de experts van Marquardt Rotterdam ruim de tijd om de beste Marquardt keuken voor jou te vinden. Aan de hand van jouw wensen en eisen wordt een ontwerp opgesteld waarin al deze punten zijn meegenomen. Om jou te laten wennen aan jouw toekomstige Marquardt keuken krijg je van ons het keukenontwerp mee naar huis, zodat je er nog even rustig over kunt nadenken. Vandaar dat jij ook geen aanbetaling hoeft te doen. Je betaalt pas als jouw Marquardt keuken geleverd is!

Marquardt Küchen in Rotterdam

Je vindt Marquardt Küchen in Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. In de ruim opgezette showroom vind je tientallen voorbeeldopstellingen en kan jij ongestoord inspiratie opdoen.  Heb jij toch een vraag over de Marquardt keukens? Vraag het dan aan één van de adviseurs. Zij staan jou graag te woord!

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de ruime showroom van Marquardt Küchen Rotterdam, nog ruim 50 andere woonwinkels met unieke items en meubelen. Bij Woonmall Alexandrium slaag je voor elk interieur. Kom jij binnenkort ook gezellig een dagje woonshoppen?

To top