Woonmall Alexandrium
Watermanweg 121-123
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en een focus op kwaliteit en service. Zo kan je Mesh Interieur in Rotterdam het beste omschrijven. Dankzij persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige en luxe producten is Mesh in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een waar begrip in Rotterdam en omstreken. Wil jij ook ervaren waar Mesh Interieur voor staat? Bezoek dan snel de showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium!

De luxe collectie van Mesh Interieur

In de unieke collectie van Mesh Interieur vind je onder andere zitmeubelen, salon- en bijzettafels, eetkamerfauteuils, eetkamertafels en verschillende woonaccessoires. Tevens ben je hier ook aan het juiste adres voor totaalinrichting. De collectie kenmerkt zich door een luxe uitstraling en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Met deze unieke producten geef jij jouw interieur een persoonlijke touch!

Onderscheid door persoonlijke aandacht

Een goed interieur begint met een goed advies. Ieder interieur is anders en daarom is persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. Door naar jouw wensen en eisen te luisteren komen de woonexperts van Mesh Interieur in Rotterdam altijd met een uniek en persoonlijk plan waarmee jij jouw interieur een persoonlijke touch geeft. De woonexperts zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wil jij jouw spullen graag zo snel mogelijk thuis hebben, maar kan jij deze zelf niet vervoeren? Geen probleem! Dankzij de eigen bezorgdienst en service heb jij jouw nieuwe meubelen zo snel mogelijk in huis! Ook dat is de persoonlijke aandacht van Mesh Interieur in Rotterdam.

Shop jouw interieur in Rotterdam

Je vindt Mesh Interieur Rotterdam op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind jij niet alleen de luxe collectie van Mesh, maar ook nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen en unieke collectie. Of je nou op zoek bent naar een volledig interieur of slechts een tafel of fauteuil, bij Woonmall Alexandrium zit jij aan het juiste adres! Kom gezellig langs en doe inspiratie op in één van de ruim 50 woonwinkels!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.