Woonmall Alexandrium
Watermanweg 207
3067 GA Rotterdam

Info@moonslapen.nl

Tweede etage

Beleving is zien, ruiken, horen en voelen! Beleving staat dan ook centraal in de showroom van Moon in Rotterdam. Bekijk hoe een matras live wordt gemaakt in het atelier, voel de stoffen en materialen van de bedden en zie hoe jouw slaapkamer eruit kan komen te zien! In de showroom van Moon zorg en slapen kan het allemaal!

Het bed dat bij jou past

Een bed is meer dan alleen een plek om te slapen. Het is de plek om op te laden, bij te komen, uit te huilen, te genieten en te herstellen. Smaak is persoonsgebonden en kan vanzelfsprekend door jou gekozen en door Moon gemaakt worden. Maar alleen met een mooi bed ben je er nog niet.

Een bed mag niet te hoog of te laag zijn, moet niet te warm of te koud zijn. Slaap jij op de buik, rug of zij? Draai je veel tijdens jouw slaap? Heb je eventuele fysieke kwalen of ongemakken? Alleen een juiste combinatie van materialen, ondersteuning en comfort maakt dat jouw nieuwe bed bijdraagt aan een goede nachtrust. Dankzij jarenlange expertise vind jij vrijwel zeker het ideale bed in de showroom van Moon in Rotterdam.

Slapen in een maatpak

Het assortiment van Moon is veelomvattend, maar het kan zijn dat een standaard matras onvoldoende aansluit op jouw lichaam. In dat geval maakt Moon gebruik van hun eigen hoogstaande meetsysteem. Dit meetsysteem brengt jouw lichaamsbouw in kaart en geeft nauwkeurig aan wat jouw unieke ondersteuning van de schouder, lende en heup zou moeten zijn. Jouw nieuwe Moon matras of boxspring past als een echt maatpak!

Moon Rotterdam staat voor jou klaar

Ook voor persoonlijk advies zit je in de showroom van Moon Rotterdam helemaal goed. Ga met de slaapadviseurs in gesprek en laat weten op welke punten jij jouw nachtrust zou willen verbeteren. De slaapadviseurs geven enkel advies in datgene dat zij geloven dat jij nodig hebt. Dit advies is gebaseerd op hoe je slaapt, hoe jouw fysieke gesteldheid is, jouw lichaamsbouw, fysieke ongemakken en meer. Moon biedt een passend bed dat jij naar eigen smaak kunt maken met stoffen, materialen en opties voor nog meer comfort. Zo stel jij jouw eigen bed samen!

Grootste collectie zorg-, senioren- en comfortbedden

Wist jij dat Moon de grootste collectie seniorenbedden, ofwel comfortbedden, onder 1 dak aanbiedt? Zo heb jij een ruime keuze uit verschillende type bedden die op hun beurt aan te vullen zijn met legio aan opties, bijmeubelen en accessoires. Met de slaapmeubelen van Moon creëer jij jouw eigen nachtrust.

Moon in Woonmall Alexandrium

Je vindt de showroom van Moon in Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier staan de slaapadviseurs voor jou klaar om samen met jou een passende oplossing te vinden. Kom gerust langs en laat je adviseren en inspireren!

In Woonmall Alexandrium vind je ruim 50 woonwinkels voor elke kamer en elk interieur. Kom tijdens het woonshoppen tot rust bij één van onze horecagelegenheden  en ga er een dagje op uit in Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.