Woonmall Alexandrium
Watermanweg 125
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Natuzzi is dé interieurspecialist uit Italië. Sinds de oprichting in 1959 is Natuzzi uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van lederen zitbanken en de grootste Italiaanse producent van interieurdesign. Ruim 8.000 medewerkers zijn dagelijks aan het werk om het Natuzzi woonkamerconcept vorm te geven. Met op elkaar afgestemde Natuzzi banken, tapijten, lampen, tafels, wandkasten en accessoires zit er altijd wel iets voor jou tussen.

Natuzzi Italia banken

Natuzzi Italia mag dan een gigantisch aanbod hebben van de nieuwste en mooiste meubelen, het begon ooit allemaal met de productie van hoogwaardige, handgemaakte banken. Comfort en kwaliteit werden de bouwstenen van de banken van Natuzzi. In de jaren 80 ontstond dan ook de Natuzzi-stijl: kleurrijke lederen banken met een ongeëvenaard zitcomfort. Tot op de dag van vandaag zijn deze kernwaarden voelbaar in de collectie van Natuzzi. Zowel op de lederen banken als alle andere meubels.

Natuzzi in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe Natuzzi bank of een ander stijlvol item van Natuzzi Italia? Dan ben je bij Woonmall Alexandrium aan het juiste adres. Bij de Natuzzi Italia shop in Rotterdam vind jij de nieuwste banken, kasten en accessoires van Natuzzi. Dankzij de ruime showroom op de eerste verdieping krijg jij een goed beeld van de uitgebreide collectie van Natuzzi Italia.

Bij Natuzzi Rotterdam kun jij ook terecht voor vragen en advies. De deskundige medewerkers van Natuzzi helpen jou graag en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Tevens voorzien zij jou van advies op het gebied van indeling, combinaties en al jouw andere vragen. Kom langs en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Gezellig woonshoppen bij Woonmall Alexandrium

Bij Woonmall Alexandrium vind je vele verschillende woonwinkels voor elke kamer in jouw huis. Of je nou op zoek bent naar accessoires voor jou badkamer, slaapkamer of woonkamer, bij Woonmall Alexandrium zit er vast wel iets voor jou tussen. Natuurlijk vind je bij ons ook de nieuwste collecties van Natuzzi Italia, bij onze Natuzzi shop in Rotterdam.

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.