Woonmall Alexandrium
Watermanweg 229
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Bij Piet Klerkx vind je alles op het gebied van wonen, in elke stijl en voor elk budget. Op maar liefst 5.000m² vind je een uitgebreide collectie meubelen, bekende design- en topmerken en de mooiste woonaccessoires die voldoen aan de allerlaatste trends. Bij Piet Klerkx in Rotterdam kijk jij je ogen uit!

Een rijke historie

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929, het jaar dat hij zijn eigen meubelzaak in Waalwijk begon. In de jaren hierna zit Piet niet stil. In 1960 heeft hij al meer dan 5 vestigingen in Nederland geopend. Door de jaren heen hebben zij zich door heel Nederland gevestigd en is de woonwinkel niet meer weg te denken uit de woonwereld. Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van de bekende meubelen!

Het brede aanbod van Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx vind je een ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met kwaliteitsmeubels en mooie woonaccessoires voor iedereen, ongeacht het budget. In de ruime showroom vind je vele verschillende grote merken, waaronder bijvoorbeeld Artifort, Designonstock, Leolux en Rolf Benz. Wil jij nog meer meubelen ontdekken? Bezoek dan gauw de showroom van Piet Klerkx Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium!

Gratis woonadvies op maat

Heb jij vragen over de verschillende meubelen of wil jij graag advies voordat jij jouw woning opnieuw gaat inrichten? In de ruime showroom in Rotterdam zijn deskundige woonadviseurs aanwezig die jou maar al te graag te woord staan met een gratis kleur- en interieuradvies. Met een woonadvies op maat maak jij altijd de juiste keuze en voel jij je gegarandeerd helemaal thuis in jouw eigen huis!

Piet Klerkx Rotterdam bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de showroom van Piet Klerkx in Rotterdam op de tweede verdieping van Woonmall Alexandrium. In de ruim 5.000m² grote showroom kan jij inspiratie opdoen en wordt jij voorzien van gratis woonadvies door één van de aanwezige woonadviseurs.

Heb jij gevonden wat je zoekt? Blijf dan nog even hangen bij Woonmall Alexandrium en bezoek één van de ruim 50 andere woonwinkels die bij ons te vinden zijn! Voor elke kamer in huis vind je bij Woonmall Alexandrium de leukste meubelen en woonaccessoires. Tot snel!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.