Woonmall Alexandrium
Watermanweg 31
3067GA Rotterdam

Begane grond

Vraagt jouw vloer om een update, is jouw vloerkleed ook aan vervanging toe of passen jouw gordijnen niet meer zo goed bij die ooit zo frisse kleur op de muur? Kortom, kan jouw woning wel een make-over gebruiken? Dan ben jij bij Roobol in Rotterdam aan het juiste adres! Al sinds 1946 is Roobol dé specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en vloerkleden. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen!

Het assortiment van Roobol

In het ruime assortiment vind je een gevarieerd aanbod aan vloeren, gordijnen, raamdecoratie en vloerkleden waarmee jij jouw huis weer een frisse look geeft. Toch draait het bij Roobol niet om kwantiteit, maar juist om kwaliteit. Daarom wordt alle raambekleding op maat gemaakt en geven ze advies over welke vloer geschikt is voor jouw wensen. Vraag één van de interieuradviseurs naar alle mogelijkheden.

Interieuradvies op maat

Bij Roobol houden ze van service, kwaliteit en een lage prijs. Zo worden veel vloeren bijvoorbeeld gratis gelegd, kunnen veel gordijnen gratis op maat gemaakt worden en kunnen de experts vrijwel alles vakkundig voor je leggen en monteren. Liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Vraag in de showroom naar alle mogelijkheden en kies de optie die het beste bij jou past! Vind je het fijn als iemand bij jouw thuis in Rotterdam komt kijken voor een passend interieuradvies? Kies dan voor interieuradvies aan huis van Roobol en een van de adviseurs komt gewoon bij je langs!

Uiteraard kan je in de showroom ook terecht voor een persoonlijk interieuradvies. Samen met de deskundige interieurexperts kijken jullie naar alle mogelijkheden en vinden jullie samen de perfecte basis voor jouw interieur. Zo creëer jij een fijn thuis!

Roobol in Rotterdam

Je vindt Roobol Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Bij Woonmall Alexandrium vind je meer dan 50 woonwinkels onder één dak. Elke woonwinkel heeft zijn eigen unieke collectie waarmee jij jouw woning weer helemaal in het nieuw steekt. Benieuwd of jouw droominterieur er ook tussen zit? Kom dan snel een keer langs in één van onze woonwinkels en laat je verrassen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.