Woonmall Alexandrium
Watermanweg 113
3067 GA Rotterdam

info@room108-rotterdam.nl

Eerste etage

Bij Room108 ben jij aan het juiste adres voor de mooiste bankstellen, hoekbanken, tafels en stoelen. Wat begon als bankstellenmerk is inmiddels uitgegroeid tot een sterk meubelmerk met een complete en brede collectie kwaliteitsmeubels. Bezoek snel de ruime showroom op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium en laat je inspireren door de verfrissende collectie!

Een brede en verfrissende collectie

Bij Room108 vind je alles voor een nieuw en verfrissend interieur. Van hoekbanken tot fauteuils en van tafels tot eetkamerstoelen, je vindt het allemaal! Daarnaast kan jij ook eindeloos variëren met verschillende stofsoorten en -kleuren. Met meer dan 700 verschillende kleuren in 6 stofcategoriëen kan jij jouw meubels helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Stel jouw eigen Room108 bank samen

Wil jij een bankstel dat geheel naar wens is? Dan heb jij bij Room108 de mogelijkheid om met de verschillende elementen jouw eigen Room108 bank samen te stellen. Vervolgens kan jij kiezen uit honderden verschillende stoffen, waaronder voordelige basic stoffen van sterk polyester en de luxere stoffen als katoen of linnen uit Italië. Uiteraard koop jij jouw zelf samengestelde bank tegen een scherpe prijs!

Ontvang advies van echte experts

Weet jij wel welke stijl je zoekt, maar heb je het juiste meubel nog niet gevonden? Vraag dan naar de hulp van één van de deskundige medewerkers van Room108 in Rotterdam! In de showroom van Room08 ben jij namelijk niet alleen aan het juiste adres voor stijlvolle kwaliteitsmeubelen, maar kan jij ook terecht met al jouw vragen en voor een persoonlijk advies.

Room108 in Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Room108 op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium. Hier vind je een ruime collectie aan banken, tafels, stoelen en nog veel meer! Ontdek de unieke collectie of bezoek één van de ruim 50 andere woonwinkels in Woonmall Alexandrium. Van slaapkamer tot badkamer en van de keuken tot verlichting, bij Woonmall Alexandrium vind jij alles voor een nieuw interieur. Tot snel bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.