Woonmall Alexandrium
Watermanweg 229A
3067 GA Rotterdam

Tweede etage

Ben jij op zoek naar een luxe en bovenal unieke keuken? Dan zit jij bij SieMatic in Woonmall Alexandrium helemaal goed. Al bijna 100 jaar is SieMatic dé leverancier van exclusieve keukens zoals jij die nog nooit eerder gezien hebt. In de nieuwste showroom in Woonmall Alexandrium doe jij ongestoord inspiratie op en vind jij de nieuwste trends op het gebied van keukens!

Exclusief en tijdloos design

Denk je aan luxe en exclusieve keukens, dan denk je automatisch aan SieMatic. Strakke lijnen, focus op details en een hoogwaardige Duitse kwaliteit staan centraal bij de productie van de keukens. Dankzij een modern en tijdloos design geniet jij na vele jaren nog steeds van jouw keuken.

Kies uit verschllende colecties

Bij SieMatic heb jij de keuze uit drie verschillende keukenstijlen, namelijk Pure, Urban en Classic. Elke stijl heeft zijn eigen unieke karakter. Zo vormen de keukens uit de Pure-collectie een oase van rust, haal jij met de Urban-collectie een heuse designkeuken in huis en combineert de Classic-collectie modern en klassiek met elkaar om zo tot een geheel eigen stijl te komen. Ontdek de verschillende keukencollecties en vind de perfecte keuken voor jou!

Ontdek de SieMatic BrandRoom

Een Siematic keuken is niet zomaar een keuken, het is een manier van leven die iedere kookliefhebber een keer meegemaakt moet hebben. Een keuken die volledig naar wens is, zonder dat er consequenties zijn gedaan op het gebied van luxe en kwaliteit. Om deze unieke keukenervaring zelf mee te maken vind jij de SieMatic BrandRoom in de showroom in Woonmall Alexandrium. Hier ervaar jij hoe de verschillende materialen opgebouwd zijn, ontdek je alle opties en features en ervaar jij de ultieme kookervaring!

SieMatic in Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Bezoek dan zeker de showroom van SieMatic in Woonmall Alexandrium. Ontdek de verschillende keukencollecties, bezoek de ‘BrandRoom’ en vraag de keukenexperts naar passend en persoonlijk advies. In de showroom van SieMatic ervaar jij wat een keuken voor jou kan betekenen.

Vergeet ook niet om de andere showrooms in Woonmall Alexandrium te bezoeken. Met meer dan 55 woonwinkels onder één dak is Woonmall Alexandrium hét adres voor een nieuw en trendy interieur. Kom langs en laat je adviseren en inspireren!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.