Sleepfast
Woomall Alexandrium
Watermanweg 5
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Ben jij op zoek naar een goede nachtrust? Sleepfast helpt jou om de perfecte nachtrust te vinden. Al meer dan 30 jaar is Sleepfast hét adres voor de beste matrassen en boxsprings. Ook jouw nachtrust verbeteren? Kom gauw langs en laat je verrassen door het ruime aanbod aan slaapmeubelen!

Het aanbod van Sleepfast

Bij Sleepfast vind jij een gigantisch aanbod aan slaapmeubelen in verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd een geschikt matras of boxspring voor jou tussen. Daarnaast ben jij bij Sleepfast ook aan het juiste adres voor passend slapadvies door één van de gespecialiseerde sleepcoaches. Aan de hand van jouw slaapgedrag wordt er een oplossing op maat gezocht waarmee jij een nachtrust als nooit tevoren ervaart!

Direct uit voorraad leverbaar

Heb jij eindelijk het perfecte matras gevonden? Dan moet jij vaak nog een aantal weken wachten voordat jij kan genieten van jouw nieuwe matras of boxspring. Bij Sleepfast is dat voorgoed verleden tijd! Heb jij jouw nieuwe matras of boxspring gevonden en besteld? Dan wordt jouw bestelling binnen 48 uur geleverd. Liever iets later? Dat kan uiteraard ook. Jouw nieuwe matras of boxspring wordt geleverd wanneer het jou uitkomt!

Niet goed? Geld terug!

Koop jij een nieuw matras of boxspring bij Sleepfast Rotterdam? Dan mag jij 90 dagen proefslapen om te kijken of jouw matras of boxspring bevalt. Is jouw nachtrust alsnog niet wat jij ervan verwacht had en ben jij niet 100% tevreden? Dan halen wij jouw matras kosteloos weer op en krijg jij jouw geld terug. Dat is garantie die je nergens anders vindt!

Sleepfast bij Woonmall Alexandrium

Voor de beste matrassen en boxsprings verwijzen wij je graag door naar Sleepfast Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de ruime showroom kan jij de verschillende matrassen en boxsprings van Sleepfast ontdekken en geven de slaapadviseurs jou een passend en persoonlijk advies.

Wil jij niet alleen jouw slaapkamer restylen, maar ook de rest van jouw interieur aanpakken? Bij Woonmall Alexandrium vind je ruim 55 woonwinkels onder één dak. Kom inspiratie opdoen en laat je verrassen door de vele verschillende mogelijkheden bij Woonmall Alexandrium!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.