Woonmall Alexandrium
Watermanweg 107
3067 GA Rotterdam

Eerste etage

Swiss Sense is al jaren een begrip op het gebied van ultiem slaapcomfort en de beste slaapmeubelen. De Familie Diks staat al 100 jaar lang garant voor jouw nachtrust en is met ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk een vertrouwd adres voor een goede nachtrust. Ook bij Swiss Sense Rotterdam ben je aan het juiste adres voor de beste slaapmeubelen. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor goed en persoonlijk slaapadvies van één van de deskundige slaapexperts.

Al ruim 100 jaar vakmanschap

Bij Swiss Sense staat kwaliteit voorop. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren de slaapexperts jouw perfecte bed. Alle producten worden dagelijks getest op kwaliteit en afwerking zodat jij alleen de beste slaapmeubelen in huis haalt. Daarnaast volgen zij ook de laatste trends op het gebied van slapen en slaapcomfort, waarbij zij ook luisteren naar mensen zoals jij. Zo produceren zij voor iedereen het perfecte bed!

Persoonlijke aandacht voor iedereen

Met een deskundig en persoonlijk slaapadvies weet jij altijd zeker dat je het juiste bed hebt. Bij Swiss Sense Rotterdam kan je daarom ook altijd terecht voor een persoonlijk slaapadvies. Samen met één van de slaapexperts ga jij op zoek naar een persoonlijk en uniek slaapsysteem. Aan de hand van jouw wensen wordt er een bed samengesteld waar je de komende jaren zorgeloos van kunt genieten! Waan jij jezelf al helemaal in jouw nieuwe droomslaapkamer?

Swiss Sense in Woonmall Alexandrium

Op zoek naar een nieuw en comfortabel bed in Rotterdam? Dan moet je op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium zijn. Hier vindt je namelijk de beste slaapmeubelen van Swiss Sense! Samen met de deskundige slaapexperts ga jij op zoek naar het perfecte bed voor jou. Bij Swiss Sense in Rotterdam koop je namelijk niet alleen een bed, maar ook jaren slaapcomfort.

Naast de mooiste slaapmeubelen vind je bij Woonmall Alexandrium nog ruim 50 andere woonwinkels met elk hun eigen unieke assortiment. Bij Woonmall Alexandrium ben je dan ook aan het juiste adres voor een gezellig dagje woonshoppen. Mogen wij jou binnenkort ook begroeten in één van de ruim 50 woonwinkels?

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.